7. lip 2011.

Skinlite intenziva vitaminska maska

Bok moje ljepotice,

kako ste mi? Kako podnositite ovu sparinu?

Iz nekog razloga rijetko rijetko recenziram maske za lice, u biti nikad. Što je greška. Pa evo da ispravim grešku, danas predstavljam Skinlite masku za lice. Ovaj “model” maski dolazi u 5 kombinacija i sve ih možete naći u Kozmu po cijeni od 7 kn.

CAM_0310

Masku sam uzela na preporuku jedne djevojke sa kojom sam se našla vezano za blog sale koja mi rekla da ju je maska oduševila i da su joj se stvarno povukle proširene pore. No, nešto kasnije, kad sam stavila masku u album na Facebooku druga djevojka mi je rekla da joj je maska bila grozna. Dva totalno različita mišljenja prije nego sam ju uopće počela koristiti i stvarno me zanimalo kojim putem će krenuti moj doživljaj.

CAM_0312

Peeling

Maska se sastoji od 2 dijela – peelinga i same maske. Peeling iznosi 3 g a maska 7 g i iako se čini da se radi o jako maloj količini, to je sasvim dovoljno za cijelo lice.

Peeling je gelasto kremaste strukture no trljanjem na koži se skupi u male grudice. To mi se jako svidjelo jer sam skratila vrijeme ispiranja. Iako je jako nježan iznenađujuće je učinkovit. Znate ono kad imate osjećaj čistoće na licu? E točno taj osjećaj sam imala.

CAM_0313

Maska

Za njime je slijedila maska za lice. Maska je za sve tipove kože pogodna a u sebi sadržava vitamine A, B3, C, E i ulje masline. Ugodnog je mirisa i vrlo nježna. Struktura je između kremaste i gelaste, no kad se ispire ipak više vuče na kremastu. Moj doživljaj maske ipak vuče na prvi, jer me oduševila. Proširene pore oko nosa su mi vidljivo suzile. Koža mi je bila nježnija, njegovanija i svježija. Osjećaj hidratizanosti je bio prisutan.

CAM_0311

No, kod nošenja maske sam osjetila lagano peckanje, što meni osobno paše, ali znam da curama sa osjetljivijom kožom neće biti ugodno.

Vratimo se još malo na cijenu. Cijena od 7 kn za jednokratnu upotrebu je relativno visoka, jer svi znamo da tretmane treba ponavljati, no ako vam paše, onda vrijedi i svakako se ne radi o previsokoj cijeni.

Definitivno preporučam!

 

Jeste li isprobale Skinlite maske za lice?

Love,

Maybe

Broj komentara: 8:

  1. Bas bi ju mogla probati.. samo me brine to peckanje, da ne ispadnem u flekovima ko inace.. :(
    7 kn mi je ok cijena, a ako je maska odlicna, onda svakako vrijedi! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam davno probala neku njihovu masku, ne sjećam se točno koju, ali se sjećam da me nije baš oduševila. Zapravo nikakvu promjenu nisam vidjela nakon korištenja. Možda je moja koža jednostavno previše nečista :)
    U svako slučaju meni su najbolje Balea maske pa se njih držim. Super su mi i Montagne Jeunesse maske, ali ih više ne nalazim u Kozmu :(

    OdgovoriIzbriši
  3. @Chloee - mislim da ne bi trebala toliko reagirati jer nije baš jako peckalo, ali svakako ako ti je koža osjetljivija napravi tretman za vikend da se smiri do ponedeljka.

    @MistyM - hahaha sumnjam da ti je baš toliko nečista :-) meni ti pol maski koje imam doma niš ne rade, tako da to nije ni do tebe ni do kože, jednostavno si (maska i koža) nisu sjele. Doma imam još jednu, od čajevca, baš me zanima njen rezultat.

    OdgovoriIzbriši
  4. nisam još probala ove maske, a ni cijena mi se ne čini previsoka, pa nećeš je valjda svaki dan stavljati ;-)
    znaš da od naših blogova samo na tvom mogu ostaviti komentar - opet sam se posvadila s bloggerom, napucat ću ga jedan dan :-p

    OdgovoriIzbriši
  5. nisam probala, ali preporuka zvuči jako dobro, pa ide na spisak ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala, nije mi Kozmo na ruku pa rijetko kad tamo idem, ali fora mi izgleda ovo što je piling i maska skupa.

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam probala :) ali inače koristim maske tako da možda i probam :D hvala na recenziju :D

    OdgovoriIzbriši
  8. probala sam tu masku i meni je fenomenalna. odma sam si taj dan isla po drugu da imam doma kad se sjetim. super mi je i piling i maska. i, defeinitvno nisam osjetila nikakvo peckanje niti ista sicno. :)
    a, cak mi je mozda i malo smanjila pore. mislim da je to prva maska koju sam isprobala,a da stvarno ima neki efekt. :D

    OdgovoriIzbriši