27. lip 2011.

Eveline nadlak 3u1

Ovo je stvar koju ili mrzim ili volim, nema sredine. Nikako mi nije sjedalo mišljenje o njoj, jer njen učinak gotovo nikad nije bio isti.

Krenimo redom, tj čemu on sve služi. Ovaj nadlak suši lak za 60 sekundi, daje mu sjaj i duže trajanje do 7 dana.

247141_206064749429138_192281037474176_524190_1500323_n

Kako su sve deklaracije za Eveline proizvode zaista i više nego odlične, jer su izuzetno detaljne, tako i na njima piše cijeli postupak. Pa kaže: „nakon što ste nanijeli svoj omiljeni lak, pričekajte 2 min i nanesite nadlak. Nakon 60 sekundi lak za nokte će se osušiti a njegovo trajanje će se produžiti do maksimuma.“

A evo što ja kažem o ovom laku.

Da li brže suši lak nanesen na noktima? Da, ali ne za 60 sekundi.

Realno, na noktima obično imam 3 sloja laka – bazni i 2 sloja boje. Nakon što nanesem zadnji sloj pričekam, 2,3 minute i premažem nokat sa ovim nadlakom. Ne, neće ga osušiti za 60 sekundi, ali će nakon 2,3 minute biti dovoljno čvrst da ukoliko zapnete vam se ne može oštetiti lak za nokte. Za potpuno sušenje će vam trebati 7-10 minuta. No, realno, to nije ni bitno jer vam je ak već dovoljno „pričvršćen“ da ne možete nigdje zapeti. Također, ponekad će se i duže sušiti, što sam primijetila da se događa ukoliko je vlaga u zraku veća.

Drugi dio ove 3u1 formule je sjaj.

I ovaj nadlak ga daje, to je definitivno. Predivan kristalan sjaj, ali drugi dan, ukoliko perete ruke milijun puta kao i ja, će nestati. Sjaj je više instant.

I treći dio ove formule je izdržljivost.

Moram ih pohvalit na odličnom markentiškom triku, naime na deklaraciji su napisali da „produžuje vijek trajanja laka do 7 dana“. Što znači da može trajati i 3 dana. Ovaj dio sam i testirala pa evo slikice mojih noktiju nakon 5 dana. Iskreno, poludila sam više od istog laka, tako da je i trajalo duže ne bi ga više nosila. Na kraju dana se lak gotovo potpuno izgulio na pojedinim noktima. No, s druge strane bio je tu dobrih 5 dana i minimalnim povlačenjem sa vrha nokta.

IMG_0600

Sada da se vratim na prvu rečenicu i zašto (ne) volim ovaj lak. Naime, ne reagira uvijek isto. Tako se npr. jednom dogodilo kad sam ga u brzini lakirala (iako to ne bi smjelo utjecati) i stavila na deblji sloj laka, a sam dobila 2 efekta laka na različitim rukama. Tako mi je na jednoj ruci lak imao sjaj ali i mjehuriće a na drugoj je bio bez sjaja i bez mjehurića (!!???)! trebam li reći svoj šok? Doduše to se nije više ponovilo, ali da znate da postoji mogućnost. Nekad se suši duže a nekad kraće.

Cijena nadlaka je 17,90 kn. što je jako primamljivo samo zbog bržeg sušenja. Iako me nije potpuno oduševio (a kako je krenulo tko zna koju ću još anegdotu doživjeti sa njime) vjerujem da ću ga opet kupiti, baš zbog tog brzog sušenja.

 

Jeste li isprobale ovaj nadlak? Hoćete li ga isprobati?

 

Love,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Mislim da neću. :/
    Inače, kada lakiram nokte, znam da će mi trebati dulje s tim sušenjem, pa si uzmem radije dosta vremena za kvalitetno uređivanje noktiju nego da si kupim ovako jedan proizvod, koji eto, ni ne suši noktiće za 60 sekundi, sjaj je instantan...
    Radije ću se vratit dobrom starom mlataranju ruku da se lak brže osuši haha :)
    xo

    OdgovoriIzbriši
  2. hahaha baš si me nasmijala sa ovim "dobrim starim mlataranjem ruku"!koliko puta sam se samo opalila u nešto sa tim mlataranjem! :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja sam vjerna mlataranju i mislim da neću uzeti, i ovako uvijek navečer u piđami lakiram nokte tako da samo legnem u krevet kad završim :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. ne zgužva ti se lak? joj, ja ako ga dobro ne osušim ni majcu ne presvlačim :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam iskreno razocarana s ovim 3 u 1 lakom, u nadi da ce mi sacuvati lak bar par dana meni se isti dan iz cista mira "odvalio" lak sa pola nokta, a ubrzo je poceo spadati I sa ostalih, a da ne spominjem mjehurice. :/ dok evelinov lak (maximum nails growth) mi je super I zaista je imao ucinak. :)

    OdgovoriIzbriši