3. lip 2011.

Eveline baza/primer za lice

Znate ono kad nešto otkrijete i želite to podijeliti sa cijelim svijetom? Upravo mi je ta misao u glavi od kada sam počela koristiti i kupovati Eveline proizvode. Toliko su mi se svidjeli da sam zvala zastupnike ne bi li došla do još kojih korisnih informacija za sve nas.
Malo za uvod, Eveline kozmetika je Poljskog podrijetla što mi se poprilično sviđa jer njihova kozmetika je poprilično kvalitetna. Primjera radi – Inglot! A i hrpa lakova se proizvodi u Poljskoj. Naravno da to nije garancija za kvalitetu, ali opet sve što sam do sada probala mi se svidjelo.



Kod nas (znam za Zagreb) Eveline dekorativnu kozmetiku možete kupiti u Nami na Kvatriću i Kozmu na Kvatriću. Dobra vijest da u pregovorima oko širenja, ali da ih ne ureknemo (jer želimo da ih ima svugdje i u većoj količini proizvoda) nećemo pričati gdje bi se sve trebali naći. Za sad se kod nas (Kozmo) mogu kupiti samo lakovi, podloge, puderi, maskare, olovke, ruževi, sjajila i baze za lice. A danas vam predstavljam njihovu bazu za lice.



Prvo što me ugodno iznenadilo je što postoji izbor baze za suhu i osjetljivu kožu te normalnu i mješovitu kožu. Big, big lajk za to! Obje baze su silikonske a dolaze zapakirane u posebne kutije koje su još omotane folijom. Dakle nema šanse da netko isprobava vašu bazu i prčka po njoj prije nego dođe u vaše ruke.
Baza koju sam ja uzela je za normalnu i mješovitu kožu. Koristila sam ju neko vrijeme i evo mojih dojmova.
Cijena baze je 50 kn (!!!!!!!!!), što je jako jeftino kada uzmemo u obzir da je količina od čak 20 ml! No, mojoj bazi se dogodio problem, isključio tvornički. Naime, čep ne drži dobro tako da mi se pola baze izlilo. A kako je sve bilo zatvoreno (osim kutije tu je i celofan) zaista bi bilo besmisleno nekoga okriviti. kad nitko nije ni mogao blizu sadržaja. Da li je taj mali prodor zraka utjecao na kvalitetu baze, ne mogu potvrditi. To ću znati kada kupim novu kutiju jer ću tek tada moći usporediti.



Volim silikonske baze više nego kremaste ili u bilo koje drugom obliku. Ne znam koji  je razlog tome. U uputama kaže da ova baza bi trebala moći držati make up na licu čak 16 sati. Naravno da to baš i nije tako. A ako ćemo pravo, sumnjam u išta šta bi trebalo držati na licu 16 sati. S druge strane, možda će mi druga njihova baza koja će imati ok čep i neće biti prodora zraka drugačije djelovat, opet sumnjam da će baš toliko, ali ova nije toliko izdržala. No, testirala sam ju 8 sati na licu sa prosječnom količinom podloge i pudera u kamenu i tu je sasvim položila test. U biti, želim li duže od toga, stavit ću matirajući puder u prahu koji ima cilj pokupiti više masnoće jer se, iskreno, ne bi pouzdala u niti jednu bazu da će mi toliko držati na licu samo po sebi.

 Nakon 8 sati nošenja, podloga se djelomično povukla sa područja nosa, oko nosa i dio čela, gdje mi je koža masnija, ali ne potpuno. Bila je još tamo! I najbitnije nisam blještala već mi je lice dobilo lagani sjaj, čak bi rekla i prirodni sjaj. Dakle, da sam htjela ga još malo zamatirati i produžit vijek make upa, samo bi nanijela minimalno pudera u kamu i to je to.



Meni je također jako velik problem rumenilo, jer mi lice upija sve brzinom svjetlosti. Uglavnom mi svako rumenilo počne nestajati nakon 45 minuta, uz ovu bazu mi se nije micalo svih 8 sati. A intenzitet je bilo gotovo jednak. Čak sam testirala sa minimalnom količilinom rumenila i ono je i dalje bilo tu.
Sama baza je silikonsko – gelaste strukture, nije potpuno čvrsta. Lagano se razmazuje i odlično sjeda na kožu. Još jedna prednost silikonskih baza je što ih se može početi koristiti odmah nakon nanošenja.


Na kraju da rezimiram!
Definitivno ju preporučam. Baza vrijedi svake lipe i kod nas nećete naći jeftiniju a jednako kvalitetnu zamjenu.
P.S. Neki dan sam kupila Basic beauty bazu, čija je cijena inače 100 kn ali je na popustu bila 50 kn i sad se kvalitetom pokazala lošijom od Evelinove. Nakon još malo isprobavanja dolazi recenzija.

Jeste li isprobale što od Eveline kozmetike? Vas zanima da prije recenziram Eveline ruževe ili sjajilo?

Love,
Maybe


23 komentara:

  1. Bas bih volela da probam.Ja kupujem njehove anticelulit proizvode u Dm-u,i bas sam zadovoljna.
    A dekorativna kozmetika nisam sigurna da li ima da se kupi u Beogradu.

    OdgovoriIzbriši
  2. ovo mi je doslo ko naruceno!dobra i jeftina baza <3
    jel znas jel ima mozda eveline u kozmu na autobusnom u zgu?

    OdgovoriIzbriši
  3. poljska preparativa je oduvijek bila kvalitetna, tako da ne sumnjam da se to promijenilo... a šta se tiče eveline konkretno baš mi je žao što je kod nas teško doći do nje :-(
    no, nadam se da se i to promijeni ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Suhar.. - to ti ne mogu pomoći, jer zaista ne znam. koliko sam shvatila tek se sada šire na naše područje.

    @miss gig - ne, samo ovaj kozmo na kvatriću za sad i nama na kvatriću.

    OdgovoriIzbriši
  5. @NC - nadamo se da ce se to primjeniti ubrzo:-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam ju isto kupila i recenzirala prije kojih mjesec dana..meni su sve njihove stvari fantasticne! :D
    U Kozmu imaju njihovu policu i u Nami, za sve one koje to zanima.

    OdgovoriIzbriši
  7. Napisala da imaju samo u Kozmu na Kvatriću i u Nami na Kvatriću i da je u Kozmu veći izbor.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam znala za ovo, imam samo njihovu kremicu i zadovoljna sam! Ubuduće ću malo pronjuškat! Hvala draga! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Također jako volim Eveline i već nekoliko godina koristim njihove kreme jer mi baš odgovaraju i za razliku od nekih, ne stvaraju mi osipe po licu. Dekorativu još nisam isprobala jer nisam imala priliku da je kupim. Općenito obožavam poljsku kozmetiku i nadam se da će kod nas biti više prisutna jer je stvarno kvalitetna.

    OdgovoriIzbriši
  10. kupila sam danas bazu, i kad sam ju otvorila bila je jako orošena, al kutija je suha, znači da nije curila, već samo isparavala (?).jedva čekam da ju isprobam :D

    jesi možda probala njihov korektor?
    ima sad na netu za isprintat onaj njihov kupon, ako kupiš proizvode za 99 kn il više, snize ti račun za 20 kn, tak da sam praktički korektor dobila đabe :D

    OdgovoriIzbriši
  11. @Lilly - oduševit ćeš se!

    @tiki - i kreme su im dobre! kad potrošim zalihe, kupujem jednu za probu.

    @miss - misliš za kozmo? sad sam dobila mail.
    nisam probala jer nekako mi ne sjedaju ovi u lovci. daj javi kakav je.

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlična preporuka, predobro zvuči. Nisam inače navikla koristiti prečesto bazu, no čim mi zatreba, odlučujem se za ovu. Girly

    OdgovoriIzbriši
  13. Drago mi je da sam pomogla. Baza je odlična! A i 50 kn nije pretjerana investicija.

    OdgovoriIzbriši
  14. Već sam ju pikirala, a mislim kako ću ju i uzeti :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Da, dobre su. Sad koristim njihovu pure control u tubi jer ona hidratizira i matira, a preko zime extra soft kremu. Ostale su im masnije jer su ipak za zreliju kožu.

    OdgovoriIzbriši
  16. Silno ju želim isprobati, ali ju ne mogu nigdje pronaći (Osijek) :/

    OdgovoriIzbriši
  17. Meni su super njihova sjajila....jako su pigmentirana i u neku ruku dođu kao sjajilo/ruž=krem ruž...dvije boje koje bih preporučila su...za nude look- sweet cream 343 i za spring/summer look- sweet cream 341....oba su mi fav, a koštaju neku siću tipa do 15 kn..barem kad sam ih ja kupovala

    Cure obavezno ih isprobajte...nećete zažaliti!

    OdgovoriIzbriši
  18. Ima li je u Rijeci gdje za kupiti? :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Na zalost nikako da dodjem do ove baze, a sto vise citam o njoj vise je zelim :D Obavezno probaj i preparativu :)

    OdgovoriIzbriši
  20. pošto i ti voliš Avonovu Anti stres podlogu, zanima me kako ide kombinacija ove baze + Avon Anti stres podloga + npr Rimmel Stay Matte (ili neki drugi) matirajući puder u prahu + Avonovo rumenilo u kuglicama? Također, namjeravam probati Evelinov korektor u olovci i i Evelinov 2u1 korektor i iluminator, pa ako je netko probao ili kombinira ove ili sl proizvode, voljela bih čuti dojmove... :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Ja sam probala njihovo mlijeko za tijelo na bazi masline mogu reći da me oduševilo .Odlično hidratizira kožu, ne ostavlja mastan trag ,ugodnog je mirisa, koža je nakon nanošenja baršunasta.

    OdgovoriIzbriši