6. lip 2011.

Eveline Aqua platinum ruževi/ #420 i #426

Bok drage moje,
spremne za još malo Eveline čarolije! Od kada sam otkrila njihovu kozmetiku ne mogu sakriti svoje oduševljenje sa njom. Cijena je odlična a kvaliteta još bolja.
U pohodu na Eveline su mi za oko zapeli ruževi. Među nekoliko kolekcija ruževa, odlučila sam se za ova dva iz Aqua platinum kolekcije.



Eveline Aqua platinum, #420 (lijevi) i #426 (desni)
Svjetliji, #420 sam već koristila u videu, a tamno ljubičasti tek otkriva svjetlo dana.



Iako ovi ruževi po svemu spadaju u kategoriju ruževa, ja bi ih ipak svrstala između ruževa i sjajila, jer lagani su, dovoljno su pigmentirani ali ne i preintenzivno, relativno su sjajni (posebno #420), a nisu ni klasično kremasti kao većina ruževa, no opet oni su baš ono što im i sam naziv kaže “Aqua” – lagano vodenasti, ali na usnama. Sad sam se pogubila sama sa sobom, no unatoč tome ostaje pri tome da su između sjajila i ruževa.:-)  Taj vodenasti sjaj  me u biti najviše odvodi na stranu sjajila.

#420

Pigmentiranost ruževa je odlična, u jednom ili dva poteza dobit ćete željenu nijansu. Trajnost im je isto tako poprilično dobra. Naime, meni, koja pojedem svaki ruž ili sjajilo ostane pigmenta na usnama i do 3 sata, a da ta 3 sata uključuju jedenje, pijenje vode, oblizivanje,…. Kad kažem da pigment ostane to ne znači da će ruž sjati svom svojom bojim i sjajem na vašim usnama već da će ostati traga boje, raspoređene po cijelim usnama a ne samo uvučene u bore. Također NE uvlači se u bore ili raspukline usana,ne isušuju usne i strašno su lagani.

 #426

Njihova cijena je 19, 90 kn i dolaze u 10-ak nijansi.
Ovo je pravi ljetni ruž, lagan je na usnama, ima ok trajnost a cijenom je pristupačan. Mana je što izbor nijansi slab, nedostaje malo življih nijansi.

Definitivno preporučam!

Love,
Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Cijena je i više nego privlačna!

    OdgovoriIzbriši
  2. ni ne sjećam se kad sam zadnji put koristila ruž - samo me nemoj ostavit bez labella i meni sve super ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. kako se s godinama život pojednostavjuje, malo po malo odbacujemo viškove! i ja obožavam labela i to ona najobičnije bez ikakvog mirisa ili boje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Izgledajo zelo glossy in sočno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. eee to je taj izraz koji sam tražila! savršeno si ih opisala!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super, a povoljno! Šteta što ih drže samo u Kozmu na Kvatriću :/

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa ove imam i ja haha :D
    Super su! Jedino, jel i tebi mirišu na svježe krastavce? :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Vjerovala ti ili ne ja nemam niti jedan ruž, dok sjajila imam desetak. A trebao bi mi neki mat nude ruž, ono da nije presvjetao a opet da mi ne vrišti sa usana, imaš kakvu preporuku?

    OdgovoriIzbriši
  9. @Innana - i ja kažem, moram proći cijeli grad da dođem do njih. Nadam se da će se ubrzo moći proširiti.

    @Vesna- nemoj me zezati, kaj smo iste uzeli? hahaha

    @Lalica - šok!!! niti jedan ruž! ako hoćeš baš mat ruž onda pogledaj u basic beautyu oni imaju mat ruževe, a ima novih catrice ruževa. ima jedan koji nije nude ali mislim da bi ti stajao, ultimate color . b natural. više je kao neka prirodna boja usnaa, baš je divan. a ako si voljna naruivati, onda svakako nyx ima milijun nijansi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma ne mora biti mat samo da se ne sjaji jako. Ono za svaki dan. ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam nikada koristila Eveline ruževe. Sviđaju mi se ove nijanse, a cijena je odlična. :)

    OdgovoriIzbriši