17. lip 2011.

Alvrede LE mineralna rumenila

Bok drage moje,

zadnjih dana mi je malo ludnica što je razlog mog neredovitog pisanja, ali brzo će se sve vratiti na staro.

 CAM_0361    

Za danas sam odlučila napravit swatchee mineralnih rumenila iz zadnje Alverde LE. Iako je kolekcija neki dan izašla iz prodaje, sada se može naći po sniženoj cijeni pa ako tko ima nedoumice, evo moje recenzije.

Uzela sam dva rumenila, tj bronzer i rumenilo. Iako bi se za rumenilo odlučilo malo cura/žena/djevojaka jer je kričave ružičaste boje, on je bio moj izbor na prvu. Doslovno me nijansa oborila sa nogu. Već dugo sam bila tako nešto tražila jer je ovo pravo ljetno rumenilo. Znam da vam ne ulijevam baš previše povjerenja kad kažem da se radi u biti o dosta nježnoj nijansi rumenila, ukoliko ju nanesete u pristojnoj količini, koju je lako dozirati. Ali ta nijansa je upravo takva.

 

CAM_0362

#02, Cherry

Kako je kolekcija mineralna, rumenilo je fine praškaste strukture. Iako ga ja nanosim Abbamart bockalicom, može se nanijeti i klasičnim kistom za rumenilo, no svakako neka na kistu bude jako mao rumenila jer je jako pigmentirano. U svakom slučaju preporučujem polaganu nadogradnju, jer je jako intenzivno pigmentirano. Rumenilo je izrazito dugotrajno na licu,a kako je dosta intenzivno ono će čak i kad se malo upije biti predivno na licu. Daje prirodni rumeni izgled licu (ako je dobro količinski nanijeto) koje je idealan za ljetne dane i večeri.

Količina je ogromna (ne ambalaži ne piše točna količina) , u usporedbi sa količinom koja je potrebna za jedno nanošenje tako da će mi ovo rumenilo trajati još jako dugo. Iako sam ga ja kupila po cijeni od 32 kn sada je na akciji po 25 kn. Ako ste se dvoumili, nemojte, otiđite dok još ima!

 

CAM_0365

Caribean summer

(ovo nije realna nijansa, ali je ova slika tu jer se na njoj najboje vidi zlatni shimmer)

Iz ove kolekcije sam još bila uzela bronzer. Predivna nijansa sa zlatnim shimmerom (jedva čekam da pocrnim jer će stajati savršeno na potamnjelu kožu) i mrvicu crvenog pigmenta. Daje lagani letni izgled licu. Koristila sam u videu u kojem sa radila ljetni make up kojeg možete vidjeti ovdje, jer ipak je najbolje vidjeti kako izgleda na licu.

CAM_0367

Ovo je najrealnija snijansa bronzera

Što se tiče trajnosti i količine, potpuno je isti rumenilu. No što se pigmentiranosti tiče, puno je slabija od rumenila tako da nema straha od pretjerivanja, što mi je drago, jer to doziranje kod rumenila može biti naporno. Iako ima crvnog pigmenta, njega je zaista malo (u biti je više naranđasti)  tako da će i djevojkama svjetlije puti odlično pristajati kad potamne.

CAM_0369

 

CAM_0370

Izblendane nijanse.

Rezime:

definitivno preporučujem! Divni su i jedan i drugi. U ponudi je još i treće rumenilo, sličnoj ovoj nijansi Basic beautya (koji se btw zatvorio u Ilici). Ova nijansa je malo zagasitija u živo, što možete vidjeti u ovom videu, a takva je  ta treća nijansa Alverede rumenila.

 

Uživajte u vikendu!

 

Love,

Maybe

Broj komentara: 12:

  1. Joj, zdaj si me spomnila, da sem nekaj dni nazaj kupila tudi ta blush Cherry :D Krasen je!

    Zdaj pa se mi zdi, da bi morala mogoče vzeti še bronzer...

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno je savršeno!
    A i bronzer ti preporučam! Nećeš požaliti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Taman mi treba jedan takav bronzer, čini se odličan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super recenzija :) Al grr, jer sad moram u DM-u još novca ostaviti :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam još ni jedan njihov proizvod probala, ali nakon ove recenzije, mislim da ću se zaputiti u DM po ova rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Oo hvala za preporuku, baš sam se dugo dvoumila da li da probam bronzer ili ne! Cijena izvrsna! Idem..

    OdgovoriIzbriši
  7. Nadam se da cu i pronaci sutra! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Drago mi je da sam pomogla! Baš se veselim i vašim dojmovima!

    OdgovoriIzbriši
  9. Svaki put gledam Cherry u DM i prolazim... Ali je predivan... Možda jedan dan i ode samnom kući. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. BAš sam neki dan u dmu gledala ovo rumenilo, čak je na sniženju, samo nisam zapamtila cijenu...

    OdgovoriIzbriši
  11. da, kad su bili le čim završi akcija snize ih! mislim da su oko 25 kn

    OdgovoriIzbriši