16. svi 2011.

Trezor

Ne, ne neću vam pokazati svoje blago, ali hoću Korčulansko! :-)
Osim predivne prirode, arhitekture, tradicije, slastica i ostalog divnog, Korčula ima još jedan adut a njegovo ime je Viktor Skelete i on je dizajner ovih predivnih komada nakita!


Viktor koristi srebro, poludrago kamenje, bisere, kristale, koralje, školjake...


Njegov nakit je uglavnom "težak" i treba ga znati nositi, no ako ste tip koji ljeti voli imati jedan komad (ili max dva) koja su primjetna ali i profinjena te sofisticirana, onda je ovaj nakit idealan izbor za vas!


Već se mogu zamisliti u šetnji rivom, u dugoj laganoj haljini okićena samo ovom  narukvicom .-)


Iako ova koraljna ogrlica ne bi bila moj izbor, sviđa mi se što je tradiciju oblikoao na drugačiji način.



Njegovi kupci su mnogi poznati, od Bernie Ecclestone, Giorgio Armani, Beynce, Jay Z, Madonna, Lisa Kudrow, Eva Longoria, Roman Abramović, Bono Vox, Princeza Caroline od Monaca pa do naše Fani Stipković..

Vjerojatno očekujete, u skladu sa listom kupaca i cijene u tom istom stilu, no začudit ćete se baš kao i ja. Cijene se kreću od 100 do 20000 kn, dakle za svakog se nešto nađe.


ova narukvica me posebno oduševila


Najveća mana cijelog ovog projekta je što se sav nakit može kupiti samo u Korčuli. Moja preporuka je da se malo proširi i na druge gradove.




A i da mi  je jedna od ove dvije narukvice ne bi se bunila :-)



Nadam se da vam se svidjelo!
Mene je oduševio nakit!

Love
Maybe

P.S. Sav materijal korišten u skopu promicije sam dobila od kolege blogera Nikole Grbina  kojeg je ujedno i kontaktirala PR agenitica dizajnera. Dizajnerova izrazita želja je bila promocija preko blogova! I ne, apsolutno ništa nismo plaćeni za to, željeli smo promovirati nešto vrijedno i nešto Hrvatsko!

Broj komentara: 9: