14. svi 2011.

Sephora paleta

Ovu paletu sam kupila prije cca 2 mj. i potpuno zaboravila na nju L 
Paleta je kupljena, naravno, u Sephori i njena cijena je bila 40 kn. U paletu su 4 nijanse, koje vam pružaju beskonačno puno mogućnosti za kombiniranje. I sve su dobro pigmentirane, osim najtamnije zbog koje sam  kupila ovu paletu. Naime, postojali su testeri svih nijansi osim ove, a ja naivna vjerovala ako su ostale ok da će biti i ova. U biti ova paleta je odlična, osim najtamnije nijanse zbog koje sam ju i kupila.Najtamnija nijansa je tamno ljubičasta sa shimmerom, ali sjenilo je poprilično kruto a od shimmera se može mizerno malo prenijeti ! Totalno razočaranje! Jedino čemu služi ova nijansa je za malo potamnit već postojeće sjenilo.

 Vjerujte mi, jako sa grebala da dođem
do ove količine sjenila
*slikano na dnevnom svjetlu*

Ostale nijanse su odlično pigmentirane i super se prenose iz kutije na kapak. Odlično prekrivaju i blendaju se i vrijede svake lipe. No, ova zadnja me totalno razočarala. 

*slikano na umjetnom svjetlu*

Kupit ili ne?
Pa testeri drugih kombinacija su bili odlični, možda ćete imati više sreće od mene!

Love,
Maybe

Broj komentara: 9:

 1. Ja ne koristim baš previše sjenila,ali najdraža su mi sjenila u sticku ili olovke,lakše mi je barati s njima...Šteta za ovu tamnu nijansu,ta mi je najljepša :((

  OdgovoriIzbriši
 2. Kod meni na žalost stick i olovke ne dolaze u obzir zbog masnih kapaka. A za ovu tamnu me srce boli, predivna nijansa. Čuda sam imala u planu radit sa njom.

  OdgovoriIzbriši
 3. Bzv za ovu tamnu.Ljubicasta dobro izgleda;)

  OdgovoriIzbriši
 4. da, usper je ova ljubičasta i odlično na oku izgleda!

  OdgovoriIzbriši
 5. šteta za ovu zadnju nijansu, čini se kao vrlo dobar materijal za radit s njim. Ostale nijanse su *-*

  OdgovoriIzbriši
 6. ljube, probaj ponovo s primerom, neka sjenila znaju biti drastično jača ;-)
  ali šteta, meni ova nijansa najbolje izgleda :-(

  OdgovoriIzbriši
 7. Draga, sminkam, me misliš li da bi se toga prvog sjetila? Problem je sto je sjenilo pretvrdo i zbog toga se ne može koristiti.

  OdgovoriIzbriši