16. svi 2011.

Marina make over #3 večernji make up

Konačno na red je došao i večernji make kao treći dio Marininog make overa. Razlog zašto mi je toliko trebalo je taj što sam htjela napraviti funny video,a to me koštalo vremena i vremena i živaca i živaca. I mislim da se više nikada neću bacit na takvu avanturu jer ne samo da je naporno, a je, već se program milijun puta zablokira (da, milijun) i onda mi i sve kaj sam sejvala pobriše! A da ne kažem, izrezat oko sat i po videa u kratki video od oko 3 minute nije niti malo jednostavno!


Nisam se držala pravila da treba izraziti samo jedno, jer pravila su da se krše! A i dosadna su! :-) Naglasila sam i oči i usne! A glavi lik i dalje je crveni ruž!







Za predivne fotke i glavnog komentatora u videu je zaslužna kao i do sada Ivana Benčić! Posjetite njenu divnu stranicu jer cura stvarno ima talenta!

Broj komentara: 11:

  1. Lijepo,lijepo :DDDD
    na slici mi izgleda ko' da joj je malo puder pretaman

    OdgovoriIzbriši
  2. Misliš na video? Da, u krivom programu sam kompresirala pa se potamnio i svjetlo nije bilo najbolje. Na slikama je bolje. Najsmjesnije je sto sam joj stavila skoro pa krec bijelu podlogu;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super transformacija :)

    U ovom drugom videu si nekako zbrzala ona slova pa uopće u nekim djelovima ako nešto duže piše, ne skužim šta si napisala. Slow it down baby ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahaha, funny video je super! "Zar treba toliko tih četkica?!" :)

    OdgovoriIzbriši
  5. video je prva liga... od prve do zadnje sekunde!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je Marina i inače prekrasna, baš ima ono nešto, tako da vjerujem da je to naglasiti bio pravi gušt! Odlično!! Nije me bilo jako dugooo, i trebat će vremena da sve nadoknadim! Novi izgled bloga je čista petica, podsjeća me na sladoled i tople ljetne dane... :D Pusa draga moja!

    OdgovoriIzbriši
  7. ajme, suze mi navrle od smijeha :D

    @Lilly, hvala, hvala :cerek:

    OdgovoriIzbriši
  8. iJAO, predivna je :D Čestitam objema na trudu, jer se def. isplatio :)

    OdgovoriIzbriši
  9. hvala vam drage moje! kaže marina d a će biti jo make overa :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Sad sam došla s njenog bloga,i mogu samo jopet ponoviti da ste super!I ja bi s vama!

    OdgovoriIzbriši
  11. sam dođi! rado bi te vidjele u društvu:-)

    OdgovoriIzbriši