25. svi 2011.

Lush dan za mamu i kćer



Nedavno sam zalutala na Lush FB stranicu i prvo što me dočekalo je mogućnost prijavim za mama i kćer tretman. A kako ja volim klikati (što nekad i nije pametno, jer onda ostanem bez bloga na 3 dana, npr) ispunila sam podatke i najmanje što sam očekivala da će me itko kontaktirat.
Stvarno sam se iznenadila kad su me zvali, a moja mama još više kad je čula što sam nam organizirala.

I tako smo došle do Lusha, nismo imale pojma što nas čeka niti što očekivati. To je u biti super, jer tako nismo nikako mogle biti razočarane.
Dočekala nas je Marija koja nam se stvarno potrudila uljepšati nam dan maksimalno. Već dugo nisam susrela u nekoj trgovini (a drogeriji posebno, samo se sjetite Vesninog posta o sceni iz Kozma kojeg možete pročitati ovdje) koji je toliko ugodan trgovac, nenametljiv, pametan i upoznat sa svim ne samo proizvodima firme već i načinom rada i povijesti Lusha! Mama i ja smo cijeli dan pričale o Mariji.

Sam tretman se sastojao od skidanja make upa, masaže lica serumom, maske i peelinga te naravno kremen. No Marija nas je razmazila i sa peelingom ruku i masažom ruku.

No ono za što ju moram posebno pohvaliti,sa čime nas je do kraja osvojila je što nismo niti na jedan jedini trenutak osjetile da nas hoće zgotoviti jer je ovo besplatno, već nam se posvetila do maksimuma i nije ničime napomenula da bi sad trebale nešto kupiti! Ali ja ne bi bila ja da nešto ne kupim, pa sam na Marijinu preporuku uzela crni sapun od ugljena za pranje lica tj Coalface, koji je gore na slici iz meni nepoznatog razloga!
A i mama si je već izabrala kremu za rođendan! ;-)

Svaka pohvala Lushu na ovom načinu promocije. Ne samo da sam upoznala cijeli asortiman Lusha već sad znam da zaista tamo mogu doći sa svih svojih 3 milijuna pitanja koliko ih inače imam i da ću na svaki dobiti odgovor uz smiješak.

Stoga, kćeri (i mame ) na Lush facebook i prijavite se za malo uživanja…

Broj komentara: 7:

  1. Wow! :D
    Evo da se pridruzim i ja tvojem pozitivom iskustvu s Lushom. Potpuno vjerujem da su vas razmazili i bili extra ljubazni i pristupacni, jer sam i sama svaki put isto dozivjela! :D
    Zadnji put sam isla u Lush u Arena centar, decko koji tamo radi, pokazao mi je citav asortiman, dao mi da isprobam hrpu kremica i sapuna, cak mi je i izmasirao ruke! :) A na poklon sam od ljubazne vlasnice dobila kuglu za kupku. Svaka cast citavom osoblju tamo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Lush!!!

    Neki od najproizvoda koje koristim su baš iz Lusha. Cijena je malo veća ali ti proizvodi stvarno traju. I ja potvrđujem ljubaznost osoblja, svi su tako dragi i divni da nemam riječi. LJudi često nisu upoznati sa njihovim artiklima, ali se zato oni potrude sve objasnit bez ikakvog nametanja. Nemaš onaj osjećaj da to sad moraš kupit kao u nekim dućanima.

    Stvarno su mrak! A da ne govorim kako je sve prirodno, bez testiranja na životinjama, reciklirana ambalaža. I <3 LUSH!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja volim Lush, dobro, mirišljavo i kvalitetno!
    Drago mi je da vam je bilo lepo kod njih u gostima!

    OdgovoriIzbriši
  4. obozavam lush, i stvarno sam se ugodno iznenadila koliko su susretljivi, pristojni i spremni na suradnju :)

    precudno je uci u ducan i osjecati se tako dobrodoslo i toplo, i bez da itko prati svaki tvoj korak (pazeci da ne bi nesto slucajno ukrao, kako je to u 99% nasih ducana...).mama i ja smo se zezale da su ih mirisi iz ducana omamili, pa su tak ljubazni svi :D

    prosle godine sam kupila jedan sapun sa paprom za meksanje kože peta, i još uvijek ga imam, jako je kvalitetan, i sporo se troši i predivno miriši :) vrijedi svake kune! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. ma da nisu tako skupi, ja bi bila kod njih svaki dan... ovak se ipak pokušavam držati podalje jer bi totalno presušila :-/
    ali počeli su organizirati neke radionice, pa se bojim da ću ipak morati posustati :D

    OdgovoriIzbriši
  6. dobro miss gig kae, stvarno je nevjerojatno iako žalosno da se u nekom dućanu možemo tako dobro osjećati!

    svaka im čast na poslovnost!

    Marina, skupi jesu, ali čini mi se da vrijedi.

    OdgovoriIzbriši