15. ožu 2011.

Zoe Skin IQ

Dobro vam jutro, drage moje!

Prije nekog vremena sam bila spomenula kako sam na T-Portalu osvojila ovaj stojčić kojim se mjeri vlažnost, masnoća i grubost tj. oštećenost kože. Trebalo mi je malo duže da napišem recenziju ali bolje ikad nego nikad J



Uređaj je vrlo jednostavan za uporabu, treba mu svega 3 sekunde da očita vašu kožu i vrlo je praktična njegova veličina – mali je tako da ga možete ponijeti svuda sa sobom.  Oznake se nalaze sa lijeve i desne strane, ako imate više točkica na lijevoj strani koža vam je suhiija, manje masna, a na desnoj vlažnija, masnija,… ukoliko su sve točkice u sredini koža vam je u odličnom stanju. Uređaj se koristi na suhu i čistu kožu.



Definitivno ga ima smisla nabaviti ukoliko imate problema sa kožom jer vas može upozoriti na neke stvari koje se golim okom ne vide. Npr česta je zabluda da masnoj kože ne treba hidratacije. I sama sam se uvjerila da mi je na dijelovima gdje mi je koža masnija bila i suša. Samim time će vas upozorit na pravilnu njegu.

Video o uređaju

Ono što nije baš simpatično kod njega je njegova cijena – 200 kn! ajmo bit realni, šta nisu malo pretjerali. Iako se radi o uređaju koji stvarno dobro dođe.

No ako ćemo iskreno, nakon početne euforije, potpuno sam zaboravila na njega tako da sam ga odlučila prodati po realnijoj cijeni od 100 kn! Uređaj je i u blog salu!

Love,
Maybe
  

Broj komentara: 5:

  1. da cijena je za očekivati no ja sam protiv ovakih uređaja jer smatram da mi jedino dermatolog može pomoći oko kože. Možda je to zbog mog tipa kože.
    No cijena na tvom blog salu od 100kn je super :D isplati se nekome tko nemože si priuštiti ići kod dermatologa
    :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se, ukoliko su neki veći problemi, za to je potreban savjet stručnjaka. No kod nas su tretmani zaista preskupi, poseno zato jer nije dovoljan jedan, već se radi o nečem kontinuiranom, barem nekoliko mjeseci a to je ljudima jednostavno preskupo. Ovo nije najbolja zamjena,ali kao prva pomoć je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pratim te, divan blog :)

    http://fashiondreamsandthings.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši