9. ožu 2011.

Krpica za skidanje šminke i peeling

Iskreno, nemam pojma koji bi bio stručni naziv ove stvarčice pa sam stavila cijeli naziv sa deklaracije! :-) Kako bi se to u narodu reklo "Snađi se, druže" :-)

Doma imam nekoliko skidača šminke, i svi su oni OK, ali niti jedan nije dobar, onak stvarno dobar. Mrzim što mi isušuju kožu, neki više neki manje, mrzim što trebam potrošiti mimanlno 3 blazinice da bi uklonila šminku sa lica, i onda još ostane maskare na trepavicama. Ako i vi mrzite sve ovo, onda čitajte o ovoj divoti koju ću vam predstavit!

Evo kako ide priča, za rođendan sam od dečkovih roditelja dobila bon za Muller (obožavam takve poklone!!!!) koji sam odlučila potrošiti pametno (čitaj: bez kupovanja šminke, samo je jedan lak pao :-)). I tako sam ja u potrazi za pametnim stvarima našla ovo:



Ideja da skidam šminku sa krpicom i obično vodom  me oduševila. A činjenica da ju mogu iskuhati me kupila. Njena cijena od 45 kn mi se činila dovoljno pristupačnom da ju bez razmišljanja kupim.

A njena moć, me oborila sa nogu. Vjerujte mi na riječ, kad vam kažem da mi je mama, nakon što sam skinula šminku rekla da mi je lice zablistalo! Pa naravno, kad nije bilo tretirano nikakvom kemikalijom. Skinula sam šminku doslovno za čas, bez ikakve iritacije očiju, skupa sa maskarom, i kad sam išla provjerit njenu moć sa sredstvom za skidanje šminke blazinica je ostala čista!



Krpica je također namijenja i laganom peelingu, toliko nježnom da je savršen za djevojke sa jako osjetljivom kožom.

A sad o samoj krpici. Sjećate se (ili ju koristite doma, ja koristim, ali nikada nisam isprobala za lice) Magic krpe? Super stvar za čišćenje raznih površina. Eto, ova krpica me podsjeća na njih, samo je mekša.

Ocjena:
5/5

Želite ju! .-)

Love,
Maybe

Broj komentara: 28:

  1. Zanimljivo, to bi mi ušparalo hrpetinu blazinica koje potrošim svakodnevno... :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh, ovo zvuči baš zanimljivo. Mogla bih baš to isprobat. :) Nagovorila si me!!! :DD

    PS: Da ti i ovdje odgovorim, stvarno nisam dobila ništa od tebe na mob (ni sms, ni poziv) pa da ne ispadne da ti se ne želim javit. Stvarno nije tako. :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvuči zanimljivo, ali meni dobro posao obave i dječje vlažne maramice. Ionako ih kupujem na tone zbog zvrka pa usput i šminku skidam s njima i prašinu brišem.. ma sve.. hhahaha..

    OdgovoriIzbriši
  4. nije ovo loše, ionako u zadnje vrijeme imam problema s iritacijom lica, smeta mi i obična krema a kamoli išta teže :-/

    OdgovoriIzbriši
  5. @Marina i Simply - definitvno je velika ušteda blazinica, a i zdravije je!

    @Lalica - jadan zvrkić, mama mu sve potroši :P

    OdgovoriIzbriši
  6. @NC - onda bi tebi definitvno dobro došlo! jer te u ovo slučaju nema šta nairitirati!

    OdgovoriIzbriši
  7. Mislim da si me uspjela nagovorit na kupnju :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo stvarno izgleda moćno!Još da mi je taj Muller u blizini...

    OdgovoriIzbriši
  9. Wow. Moram pronaći i u našem Mullerju, pošto i ja mrzim skidanje šminke i uvijek se probudim onda sa crnu packu pod očima zbog maskare i skoro poludim. Hvala za ovo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma te su krpice savrsena stvar!Imala sam jednu prije par godina i mogu ti rec da sam je koristila dok se nije raspala.Skidala je sminku 100% i nije mi iritirala kozu.Ni sama ne znam zasto je sad ne koristim,ali dobro si me podsjetila!

    OdgovoriIzbriši
  11. Stvarno zanimljivo, ja se držim baby maramica za osjetljivu kožu već par godina i onda očistim mlijekom i tonikom. Ali sviđa mi se ovo :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Vauuu, izgleda zanimljivo :))))

    OdgovoriIzbriši
  13. ovo je stvarno super stvar,što je i Mimi potvrdila! drago mi je da sam vas uspjla nagovoriti!

    OdgovoriIzbriši
  14. Ovo izgleda super praktično i ekološki! :)
    Mene jedino zanima koliko često ju pereš? pošto se kuha.. ubaciš u mašinu ili?

    OdgovoriIzbriši
  15. zvuči zanimljivo :D morati cu istražiti :D

    OdgovoriIzbriši
  16. @dOva - nakon svake upotrebe ju operem ili tekućim sapunom ili opalom (sve doma perem njime) a jednom tjednom ju iskuham, ali na štednjaku, tako da u zdjelu stavim vodi i malo detergenta. i čekam da provrije.
    @CopyCat - nemrocjenjiva je za skidanje šminke nakon tutoriala!

    OdgovoriIzbriši
  17. Znači ako sam dobro shvatila, uz stalno pranje i prokuhavanje može se ova krpica koristiti jako dugo. Stvarno isplativo! Iako mi još uvijek nije jasno kako to jedna obična krpica skida šminku tako dobro, bez sredstva za skidanje šminke.. super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  18. ovo je totalno mrak :)) predobro!!

    OdgovoriIzbriši
  19. Mi smo malo poteškoća da se pretplatite na RSS, u svakom slučaju sam knjigu obilježila ovu odličnu stranicu, vrlo je koristan plus napuni informacijama.

    OdgovoriIzbriši
  20. Bok! Za RSS ti ne znam u čem je bio problem, jer ga ja uopće ne koristim, hvala ti i nadam se da ćeš ti se svidjeti moji daljnji radovi :-)

    OdgovoriIzbriši
  21. Гей, дуже гарний блог! Людина .. Красива .. Дивовижні .. Я закладка вашого блогу і приймати канали також ...

    OdgovoriIzbriši
  22. Ваша мысль пригодится

    OdgovoriIzbriši
  23. Really like your web sites details! Undoubtedly a wonderful supply of knowledge that's extremely helpful. Carry on to hold publishing and i’m gonna proceed studying by the use of! Cheers.

    OdgovoriIzbriši
  24. Zbilja djeluje ta krpica, nikad nisam lakse skinula make up :) Vrijedi svaku kunu.

    OdgovoriIzbriši
  25. http://www.oceni.rs/lepota_i_velnes/kozmetika/bozen-rukavica-za-skidanje-sminke/

    OdgovoriIzbriši
  26. Magicna rukavica , u Srbiji godinama unazad poznata i kosta otprilike 5 eura,Pa pogledajte!Pozdrav

    OdgovoriIzbriši