11. ožu 2011.

Afrodita gel za kožicu oko noktiju

Dobro vam jutro drage moje, na ovaj konačno divan i sunčan dan!!!!

Iskreno, da vam priznam, nemam pojma kako se brinuti za kožicu oko noktiju! Tj, nisam znala znala dok mi Dijana nije otkrila za ovaj gel. Koliko znam o šminkanju, toliko malo znam o noktima. Iako se to možda po slikama ne vidi, ja vam ni nokte ne znam ravno izrašpat! No za to nema pomoći, ali za kožicu ima!!! :-)

Sve vi koji mučite taj isti problem (i ti Nail crazy, iako se oporavila moraš ju i dalje paziti!!!!) trebate ovo!


Njegova cijena je 35 kn u Afroditinm dućanu,a u Kozmu je 28 ili 30 kn! Da, takve nelogičnosti su moguće samo kod nas, ali meni se nije dalo hodati do Kozma! Količima gela je 50 ml, što će trajati vječno!
No, vrijeme je da se primim recenzije!
Ovaj gel je vlo jednostan za upotrebu. Unutar kutije se osim gela nalazi i štapić za kožicu.


Osim toga trebat ćete još i četkicu (bilo kakvu, važno je samo da je čista. Ja sam koristila dječiju četkicu jer je mekana). I neurednu kožicu oko noktiju :-)


Na kožicu naneste gel i pričekate 2 minute!


Zatim štapićem nježno kružite oko kožice, pritom je potiskujući! Gel vam neće izgristi svu kožicu, već samo onu koja je odmrla i koja vam je suha te nagrđuje izgled vašin noktiju.
Nakon toga potrebno je kožicu i nokte dobro oprati sa vodom i nježno isčetkati sa četkicom. Za kraj nanesete neku hidratntnu kremu i to je to!


Kako u gelu ima voćnih koselina, može se koristiti samo jednom tjedno!
Nakon njega, malo rašpanja i poliranja noktiju, moji noktići su bili divni!!!! Čak sam bila dan, dva bez laka!

Ljubima vas sve,
Maybe

Broj komentara: 16:

  1. e, jedva sam dočekala ovaj post! i ja muku mučim s kožicama oko noktiju i nikad mi nije bilo jasno kako da se toga rješim. obavezno ću probati ovaj gel, nadam se da ima u Mülleru jer tamo danas planiram ići.

    OdgovoriIzbriši
  2. iskreno, nemam pojma! nisam se uopće sjetila pogledat!

    OdgovoriIzbriši
  3. ja nemam nekih velikih problema s kožicom oko noktiju pa koristim samo nekakav stick od alessandra s kojim se lagano pogura kožica i on pušta nekakvu masnoću tak da sve zgleda lijepo, njegovano i shiny :D

    zanima me imaš kakvu preporuku za čvrstije nokte... moji vrlo brzo puknu čim dođu na malo veću dužinu... valjda zato kaj non stop prtljam nešto :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je ovo mrak.. imam već dugo i koristim jednom tjedno. I nevjerojatno je kako kožica izgleda prije i poslije tretmana ovim gelom. Ali uskoro dolazi i Essence cuticle remover pa se veselim i to probat.

    @Marina probaj Sally Hansen Miracle Nail Growth, tako nekako se zove. Možda sam pobrkala redoslijed riječi ali je zlatna bočica. Pemaže da nokti brže rastu i da budu čvršći i da se ne listaju. Od kad to koristim ne mogu se sjetit kad mi je nokat zadnji put pukao.

    OdgovoriIzbriši
  5. super ti nokti izgledaju :D

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala draga, ovo je post taman za mene :-D
    vidila sam da dolazi od essenca, za ovaj nisam znala... doduše kozmo mi je strašno daleko pa ga ne posjećujem... ali definitivno si to moram nabavit :-(

    OdgovoriIzbriši
  7. kupila sam! :-) probat ću neki dan, pa i ja javim dojmove.

    OdgovoriIzbriši
  8. ludnica! zamisli moje nokte ( i kožicu ) nakon svakodnevnom brušenja, piljenja, bojanja, dekupažiranja, crtanja i svega ostaloga na namještaju..... rukice su mi ali ono, totalno uništene. sutra prije radionice jurim ravno po ovu divoticu. p.s.tek danas sam otišla po čizmice i prekrasne su mi, još jednom hvala!!! jupiiiii!

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim Afroditine stvari :) odstarnjivač laka mi je zaaakon!! :))

    OdgovoriIzbriši
  10. ma nisam mogla izdržati! :-) probala sam i oduševljena sam! konačno to izgleda donekle! :) hvala Maybe!

    OdgovoriIzbriši
  11. Ajmeeeee,hvala ti za ovu,sad moram ići trčati i kupiti to čudo!

    OdgovoriIzbriši
  12. Enči, jer ima toga i u Mulleru?

    Drage moje, meni se život preporodio nakon toga!


    Tea, tebi definitvno treba to! Znam kakvi su meni nokti i zanoktice nakon subotnjeg čišćenja, a to je ništa naspram tvojih redovitih subotnjih radionica svakodnevnog rada!

    @Marina - ja am imala davno od ArtDecoa neku olovku za učršićivanje nokttiju ali nemam pojma dal to više postoji! No i Lalica ima odličnu stvar!

    OdgovoriIzbriši
  13. ima u Mülleru, cijena je 31,90 kn. Prezadovoljna sam rezultatom.

    OdgovoriIzbriši
  14. strašno, Afroditin dućan je kod dolca a 10 m dalje je Muller! uopće se nisam sjetila tam gledat!

    OdgovoriIzbriši
  15. Ovo bi trebala isprobati.. i ja često imam problema s kožicom oko noktiju. Ali moj najveći problem je da se nikako ne mogu naviknuti da nokte rašpam umjesto da iz režem grickalicom, a svi govore da su noktići puno bolji kad se rašpaju.. moram nešto smisliti po tom pitanju..

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlično, kupujem! I meni treba pomoć oko kožice ali i za jačanje noktiju pa hvala i Lalici na preporuci ;)
    Uff, opet ću trošiti... :/ :)

    OdgovoriIzbriši