24. sij 2011.

So many giveaways.....

„Happy birhtday to youuuuu,
Happy birthday to you dear Parokeets,
Happy birthday to youuuuu!!!!! “

Drage naše Parokeets-ice slave 2 rođendan!!!! A kad one slave, ona u biti mi slavimo, jer su nam priredile puuuuuno divnih poklona! No nisu stale samo na jednom, naime dale su nam 2 mogućnosti za osvajanje, jedna je sreća a u drugoj morate pokazati malo kreativnosti i noktima prezentirat svoju zemlju! Svima koji sudjeluju želim sreću, ali ako ćemo pravo ipak se nadam da ću biti među jednim od pobjednika J A curama sa Parokeetsa želim još puno rođendana, lakova i pohvala i da nas i dalje ovako zdušno obavještavaju o svim novitetima u svijetu lakova! Oba darivanja traju do 31.01.2011.!!!!

Evo što sve možete osvojiti ako okušate sreću. Pravila su vrlo jednostavna, dovoljno je biti njihov sljednik!


Želite okušati sreću i prezentirat noktima svoju državu, vaš pobjednički poklon može biti:

 

Naravno, da Parokeeetsice nemaju jedine darivanje, svoju sreću možete okušati i kod Polish Infatuated  gdje na njenom darivanju možete osvojiti 6 BYS lakova! I da, ono što većina voli, svih 6 blješti!!!! Darivanje traje do 01.02.2011.!


Jedna od blogerica koje pratim odpočetka svog upoznavanja sa blogosvijetom je  XOXO Parisky   koja je proslavila svoj 23 rođendan i sve nas počastila velikim darivanjem koje traje do 10.02.2011. Da sve ne bi ostalo na riječi pogledajte sliku:


Blog OH MY POLISH   slavi 300 sljedbenika, a ja joj želim još toliko da ubrzo skupi a jednoj od vas da osvoji ove divne poklončiće, ako se prijavite do 10.02.2011.


I za kraj još jedno darivanje. Confessions of a Polishaholic slavi 600 sljedbenika i za to nam je priredila jedno slatko šareno darivanje! Traje do 31.01.2011.


Vjerujem da je mnogima za oko zapala predivna E.L.F. paleta sa čak 100 sjenila (boje su zaista upotrebljive i sve redom predivne), tako da ukoliko ju želite osvojite trk na blog Fashioned on Finland  jer tako možete osvojiti upravo tu paletu. Darivanje traje do 31.1.2011.




The PolishAholic slavi 1000+ sljedbenika a za darivanje je pripremila puuuno lijepih lakića za koje vjerujem da će vam se svidjeti! Ne gubite ni trenutka te trk na njen blog! Darivanje traje do 15.2.2011.



Broj komentara: 6:

  1. Hvala na komentaru :D
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. nema na čemu, post je odličan!!! nadam se strano, da će ga mnoge cure proučiti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jel kod XOXO Parisky traje do 10.1. ili do 10.2.?

    Inače pokloni su predivni, i sad si me samo posjetila na to što bi sve htjela a sigurno neću osvojiti hehe..

    OdgovoriIzbriši
  4. Kiara- dobro si uočila traje do 10.2.
    ako ne igraš nećeš ni osvojiti, da samo znaš koliko ja igara igram!

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh uh, kad sam vidjela giveaway od Parokeets-ica, oci mi sve poispadale i jos ih lovim po sebi. o.O Joj joj, da mi je bar jednom pobijediti na nekoj nagradnoj igri, haha, i to na ovoj, ne moram vise nikad nista osvojiti. :DD

    OdgovoriIzbriši
  6. hahaha jesi luda! to ja kažem za pol igara, a nikak da pobijedim!

    OdgovoriIzbriši