5. sij 2011.

NY in Wien

Drage moje,

želim vam Novu godinu!!!! Detaljnija čestitka slijedi u videu,a za početak evo slika iz Beča kao što sam obećala! Nema ih puno jer je bilo jaaaako hladno i zaista nisam imala volje vaditi ruke iz džepa!



Grad je predivno okićen



Mala pivnica koja neodoljivo podsjeća na Londonske


Pogledajte naziv! :-)


 Vjećnica


Kuća opere



Opeta toilet - ne samo da je super uređen (barem izvana), već i svira opera! Fora!


Crkva Sv. Karla


Po danu


Po noći


Hunderwasser house






U biti, razlog našeg novogodišnjeg posjeta Beču je što su moji išli na Novogodišnji koncert, pa evo i malo slikica za sve one koji su prespavali ga!



I za kraj video sa dočeka Nove godine!



P.S. Na početku sam na videu napisala Wien, je sam zadnjih dana stalno gledala taj naziv i zaboravila na engleski Vienna!

Love,

Maybe

Broj komentara: 9:

  1. ajme ženo,krasne sličice i super video!!!
    svako te dobro našlo u novoj...neka se nastavi s vatrometom kako je i počela :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretna Nova godina!
    Je li bilo šta kozmetičkog šopinga? :D

    OdgovoriIzbriši
  3. sve najbolje u novoj godini :) ajme Bec, prekrasan je, nadam se da cu jednom otic u posjetu na malo duze vrijeme jer me u jedan dan koliko sam bila totalno ocarao :)

    OdgovoriIzbriši
  4. prekrasno! nisam nikad bila u beču, al velika želja mi je otići tamo na novogodišnji koncert. svake godine ga gledam na tv-u, al ovaj put sam zaboravila, nažalost.

    OdgovoriIzbriši
  5. @NC - hvala, draga! sve sve najbolje ti želim!
    @Gejba - vjerovala ili ne, uspjela sam se skontrolirat i ništa ne kupiti!
    @Lendoxia - svakako ako ćeš ići na više dana odi po ljeti
    @Enči - i ja ga uvijek gledam, nebitno kad dođem doma sa dočeka. ako stvarno želiš ići, evo savjeta, prijavi se za karte jer se čeka oko 10 g!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasne sličice.. ona mašna mi je genijalna.. Nisam nikad bila i baš bi voljela otić.

    Ali nemogu vjerovat da baš ništa nisi kupila.. ajme kakav grijeh si napravila... ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lalila, mila, vrijeme mi je da se uozbiljim i smanjim kupovinu kozmetike, zato smo se dragi i ja bacili na umjetnine :-) kupili smo plakat picassa i otisak klimta! ulažemo u budućnost :-)nije velika investicija ali čovjeka veseli.

    i naravno jedna majčica je pala :-) i začudo nije iz H&M

    OdgovoriIzbriši
  8. Vidim da vam je stvarno bilo prekrasno, baš sam sretna zbog vas.. kako se kaže - kako je na staru, tako će biti i u cijeloj novoj godini. Tako da vjerujem da će vam 2011. biti fenomenalna na svim područjima, i to vam od srca želim.

    Slike su predivne.. mašna mi je zakon, obožavam kad sve blješti u ovo vrijeme.. baš sam nesretna što već prolaze ovi blagdani.. i fora mi je ovo da na različitim mjestima u gradu svira različita glazba pa svatko može odabrati što voli.. zakon.. baš sam sad poželjela doživjeti to sa svojim dragim.. a zahvaljujući videu i slikicama, skoro kao da smo bili tamo :-).. hvala ti što si s nama podijelila dašak te atmosfere..

    Što pak se tiče kupovine, ponosim se tobom jer nisi previše trošila.. i slažem se da je prekrasno ulagati u zajedničku budućnost.. baš kao što kažeš, čovjeka veseli.. a kako sam ja po tom pitanju kao malo dijete, mene i najmanja sitnici veseli sto puta više..

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlične su slikice! Obožavam putovati i kad vidim tuđe slike poludim što sam doma :)

    OdgovoriIzbriši