26. stu 2010.

Snjegović na noktima i isprika!

Zadnjih dana sam zaista u gužvi. Imam ideja za pisanje, stvarčica koje čekaju recenziju (neke da ih kupite a neke da nikako ne potrošite novce na njih), ali stvarno ne stignem.
Tu je još i jedna velika vijest (barem meni velika) dobila sam prvu blog nagradu od drage mi Nail crazy!!! Da, da, već sam dobila prvu nagradu! Hvala ti draga na tome! No kako nagrada nosi sa sobom i dio u kojem se mora pisati,ja se jednostavno nisam stigla tome još posvetiti! A želim to napravit kako spada. Moja isprika na tome!

Kako sam ja u gužvi, zamolila sam Dijanu sa Spa u vašem domu (mom vječitom kvisku) da nam napravi neki tutorial! Iako volim (obožavam štambilje) fascinirana sam sa ručno rađenim noktima, koje Dijana preferira! Ovo su prvi u nizu snježnih/Božićnih noktiju. Uskoro očekujte i moje jedne! 

No da vas ne zamaram dalje, evo što je Dijana napravila! 


Kao bazu je koristila Essence, Colour &go, #24, Underwater
Na suhu podlogu kapnete kreč bijeli lak. Jednu veću kapljicu za donji dio tijela i manju za gornji dio tijela. Na taj način oblikujemo tijelo snjegoviću.


Nakon minutu kad se malo stisne bijeli lak- dodajemo detalje, prvo gumbe, oči, nos i usta te na kraju lonac i šal. Dodajte detalje sa čačkalicom!


I na krau još sa čačkalicom dodate pahuljice! I snjijeg!

Kako večeras sa curama idem na DFWZ (sutra slijedi izvještaj) ove nokte ću isprobavati tek sutra! Ipak ne bi bilo primjereno da na reviju dođem sa snjegovićima! 
Čini mi se stvarno jednostavno! I predobro! Baš nekako che-che...

Hvala Dijani jer je opet udvoljila mojoj molbi! Ljubim te!

Nadam se da vam se sviđa!

Do tipkanja i čitanja,

Maybe

Broj komentara: 5:

  1. Baš fora ideja! Morat ću ju isprobati.. jedino ću ja možda isprobati ovo bez pahuljica i snijega.. snjegović mi je prekrasan definitivno..

    I ne moraš se ispričavati.. ti sama radiš ovaj blog tako da razumijemo da ne može biti svaki dan članak ili nekoliko članaka i da si u gužvi.. glavno da ponekad pronađeš vremena da nas uveseliš kojim člankom..

    OdgovoriIzbriši
  2. Simpatičan snjegović. :D

    Ti samo polako - kad imaš vrijeme napiši nam nešto a ako ne, pričekati ćemo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oho,još nađeš nekog da odradi nokte umjesto tebe...svaka čast!!!
    Krasno su ispali,da nisam smotana ko selotejp probala bih ih i sama raditi :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Snjegović je fora skroz :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ja se sutra bacam u pokušaj izrade snjegovića! vidjet ćemo hoće li mi uspjeti! sretno mi bilo!

    OdgovoriIzbriši