17. stu 2010.

Shoppingom protiv depresije....

Nema mi gorega, nego probudit se ujutro a vani sve sivo, bez ikakve boje! Tada ne znam dal mi je teže dići se iz kreveta ili otvorit oči. A još je gora kombinacija kada taj dan moram na faks (ok, znam da je onima koji moraju na posao ili školu ili bilo gdje, gdje moraju ići, gore).

Znam da sam površna, ali mali shopping me uvijek može razveselit i podarit mi barem osmjeh na lice.Nema mi pomoći :-)

Nisam bila previše rastrošna (obzirom da još uvijek vrijedi zabrana kupovanja lakova, sjajila, rumenila, sjenila,... ) ograničila sam se samo na nužno.
Tako sam u Mulleru otkrila njihovu kozmetičku marku - CADEAVERA. Zelena linija je namjenjena mladima do 25 g (malo sam to prerasla, ali moji problemi JOŠ spadaju u tu skipinu). A još ima i linija za starije od 26 g., za trideste, četrdesete,... Linije sadrže sve za brigu oko vašeg lica i bazirane su na prirodnim sastojcima. Što je meni jako bitno.
Cijene su više nego pristupačne-
*  gel za isušivanje pristića je 19,90 kn
*  listići za matiranje su 7,90 kn
*  maske za lice (po dvije u paketu) su 3,90 kn
*  puder u kamenu je 19,90 kn

A onda sam još svratila do Bipe po novi blok za nokte (15 kn, BTW odličan je, uskoro recenzija) i crkoniće (volim blještavilo, oko 11 kn)!

Recenzije uskoro!

Jeste isprobale što od Cadeavere?

Broj komentara: 11:

 1. Kakvi su sastojci? Nema previše alkohola?

  OdgovoriIzbriši
 2. salicilna kiselina i cink manje više u svemu! alkohol se ne spominje. to je za mješoviu, nečistu i masnu kožu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Slučajno pronašla tvoj blog i evo, već komentiram ...

  Pa i ja gledam ovu novo CV liniju i čini mi se, da moram nešto kupiti. ;) Možda ovu masku ili gel (izgleda da imamo slićan tip kože), ali bolje da sačekam na tvoju recenziju. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. već sam htjela vikati da si prekršila apstinenciju.. :) meni je dobar tonik za lice- od jabuke i kupka za noge

  OdgovoriIzbriši
 5. @Ulmiel- dobro mi došla! Kroz dan dva ću imat mišljenje o liniji, pa napišem recenziju, pa ako ti nije dugo za čekat, svakako preporučam.

  @Dijana- tak mi dobro ide da mislim ili produžit akciju ili se nakon 1.2 ograničit! A vidiš da se planiram riješit i dobrog dijela šminke.

  OdgovoriIzbriši
 6. Putpuno te razumijem, sve smo mi žene iste - malo šopinga i evo osmjeha na licu. Mene također i najmanja sitnica može razveseliti.. ne mogu si pomoći!
  Veselim se recenzijama a od ove marke još nisam ništa isprobala.
  I baš me nasmijala Dijana hehe..

  OdgovoriIzbriši
 7. Naravno - alkohol niko ne spominje. *đavo* Pogledaj pod INCI, da li je naveden. ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. ima ga u maski, ali ovo za izlaske koju nisam probala. za drugu masku ne znam jer sam dio sa sastojcima istrgnula. u gelu za isušivanje prištića ga mislim da nema, jer sam prilikom otkanjanja deklaracije oštetila kutiju. alli po nekoj logici, cink bi ga trebao zamjeniti. i u listićima i puderu ga nema.

  zar ti toliko smeta?

  OdgovoriIzbriši
 9. Nažalost da - potpuno mi zna isušiti kožu ali i tako ga nije dobro upotrebljavati pošto može dobro oštetiti kožu i na dugi rok. Ako je samo procent ili 2 nema problema ali više stvarno nije OK.

  OdgovoriIzbriši
 10. mislim da ovi proizvodi imaju tako malo količinu alkohola,ali provjeri još!
  stvarno sam za sad zadovoljna sa njima!

  OdgovoriIzbriši