19. stu 2010.

NOTD: nakon 3 dana

Nakon 7 sati lakiranja (da, da dobro ste pročitale!!) i 3 dana pokušavanja uspjela sam nakirati nokte!!!!

Ovako je sve krenulo: 
DAN 1 - probudim se ujutro i odlučim malo uredit svoje nokte. Primim blok u ruke, kremice, ulje, itd... i počnem nakon toga lakirati. Prvi sloj je prošao odlično i odlučim napraviti water marble nakon 100 g. Ne da mi taj pokušaj nije uspio već ni sljedeća 3! Ili boje nisu bile dobre, ili loše pomiješano, ili se skrutilo, ili sam zapela,ili su mi popadali lakovi (i razlili se)...Nema šta me nije zadesilo! Nakon njega odustajem i krećem na štambilje. Da, pogađate, ni to nije išlo. To je već tekao 3 sat a moji nokti su sve samo ne namazani! Ugl, da se vratim noktima. I štambiljima. Desna ruka je još bila ok, ali lijeva, nikako! Ne mogu ravno stavit što god da napravim. Tu završavam sa 4. satom, bez laka na noktima (jer ništa nije upalilo, čak niti najdraži lakić) i idem u grad. E da, a u međuvremenu sam bila toliko očajna da sam se išla jadati Gejbi sa Parokeetsa! Hvala ti draga, na riječima utjehe!
DAN 2 - duboko udahnem i krećem ponovo. 2 sata pokušaja i pogrešaka ili loših kombinacija rezultira time da ja i dalje nemam lak na noktima! Sad već poprilično očajna i na rubu suza odustajem!
DAN 3 - sad već radim vježbe za smirenje, dajem si maksimalno vremena i krećem. Za "samo" sat vremena imam konačno nokte nalakirane!!!!
A za ovo "čudo" mi je trebalo 7 sati!



BM m 19

Essence (Spot on) i China Glaze (#641,OMG)

I onda neka netko kaže da je nama ženama lako!

Broj komentara: 7:

  1. A bidna moja,baš mi te ža :-(
    Stvarno si se namučila...meni je jedini problem s lakovima nedostatak inspiracije pa mi se problem odlučiti šta ću stavit na nokte...i tako znaju proći sati...ali samo lakiranje mi je čisti gušt :-)
    I da znaš da ti strašno zavidim na omg,ja ga se nisam uspila dočepat!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasno si nalakirala nokte! Iako te i meni žao što si se toliko mučila jadna, na kraju je ipak super ispalo i isplatilo se!
    Prekrasno!
    I u pravu si, nije nama ženama lako..

    OdgovoriIzbriši
  3. @Nail crazy - OMG je poklon od moje drage Petre! Ne mogu vjerovat da ga se samo tako odrekla!

    @Kiara - prvi puta sam radila štambilje sa holo lakom, ako imaš koji definivno preporučam, super je!

    OdgovoriIzbriši
  4. Eh draga,da je meni koja takva prijateljica :-(

    OdgovoriIzbriši
  5. Bar možeš, da se tješiš, da je konačni rezultat krasan. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. @ nail crazy - da ti je rentam? :-)

    @ Gejba - iskreno, u tom trenutku sam bila toliko sretna da sam uopće uspjela nalakiat nokte da ih čak nisam niti sa divljenjem gledala!

    OdgovoriIzbriši
  7. Samo ti nju pošalji...bude li dobra možda ju trajno zadržim :-)

    OdgovoriIzbriši