18. stu 2010.

Gel u boji

Kužite se u gelove, umjetne nokte i ostale ine stvarčice? Ja ne, ali moja draga Dijana sa Spa u vašem domu se itekako kuži. A kako sam u uvodnom postu najavila da će mi se nekad pridružit i profesionalci, evo prvog takvog članka u nizu.
Da ne duljim, pogledajte što je Dijana za vas napisala:


Konačno je stiglo nešto i za nas koje volimo lijepe i sređene nokte, no ne možemo si dozvoliti duge i nakićene :-). Već dugo mi se sviđa boja iz  Chanel Mud kolekcije, no kako je ona bila limitirana bilo je nemoguće doći do nje. Vrlo sličnu boju sam pronašla u Abalicovom gelu u boji, nijansa Nude dark.



Gelom u boji postižemo savršeni 'lak' čitavih 4tjedna. Boja je puna, sjajna i na vrhovima se ne oštećuje. Ovaj postupak se samostalno može napraviti i na nogama.Najbolje kod  gelova u boji je činjenica da od jednog gela možete dobiti i do tri nijanse boje, zavisi od njihove gustoće i Vašeg sistema nanošenja. Inače gel u boji ide isključivo na gelirane nokte  na rukama, dok na nogama preko ljeta vrlo uvjerljivo može zamjeniti lak.

Evo kako to izgleda na mojim noktima na danjem svijetlu, uživo je možda malo nježniji.  Stavila sam jedan 'bogatiji' sloj gela u boji  i sjaj.






Mene je boja oduševila! Čini mi se vrlo sličnoj "Zulu" nijansi iz Essencove LE, možda za koju nijansu tamnija. No, kako nisam tip za gelove, morat ću se samo diviti ovim slikama!
Kako vam se sviđa?

Broj komentara: 5:

  1. Nija baš moj tip boje, ove taupe-ish boje imam dosta u Catrice From Dusk To Dawn boćici. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. iako me Dijana stalno nagovara na gel, nekako ni mene ne privlači ta ideja!

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni je boja prekrasna i kao što kažeš podsjeća na Zulu lakić ali gel još nisam isprobala..
    I moram ti još jednom zahvaliti na Zulu lakiću jer je prekrasna boja a da nema tebe ni ja ne bi imala Zulu lakić :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jel tak da ti nije žao! Meni je samo žao što nemam rezervni! Obožavam ga!

    OdgovoriIzbriši