27. stu 2010.

Essence LE Fairytale & snijeg

Zadnjih par dana mi je ludnica pa ima puno toga što bi vam htjela priopćiti, no krenimo redom! Da ne bi ispao bućkuraš od posta, pisao ću dio po dio.

Dakle, jučer je pao prvi snjegić! Volim miris snijega, pahuljice , bjelilo, čistoću ulice,…ali kada moram taj dan sjesti u auto, e pa onda nisam baš oduševljena. U ovoj zemlji valjda nitko ne zna voziti kada se vremenske prilike promjene sa normalnih (čitaj: suho i vedro) na kišu, snijeg i led! Ni je da sam najbolji vozač na svijetu, ali nekog iskustva imam i ube me oni koji voze „slalom“  po Bologni, a na cesti 7 cm snijega! Ili oni koji voze 40 km/h iako mogu slobodno potegnut do 50 km/h, nije da bu im se šta dogodilo! No dobro, da ne davim, krenimo mi na bjelilo! Evo malo slikica sa mog prozora. Slikano noćas, dok je snijeg još padao. Nakon snijega slijede swatchevi mojih novih ljubimaca!


 


Moja draga šogorica (hvala Keti!!!) se potrudila pronaći mi lakić iz nove Essencove LE kolekcije, Fairytale! U „Once upon a time“ sa se zaljubila na prvi swatch. I iako mi se na slici činio crveniji, u stvarnosti je u biti kombinacija crvenog i rozog, sa zlatnih shimmerom što se vidi tek kad se lak skida. Naime, dok je na noktu izgleda kao crveni shimmer. Uglavnom, predivan je! I veliki plus, jako se brzo suši! Takvu brzinu nisam već dugo vidjela. 



Ali, to nije sve, naime, šogi me iznenadila i sa sjajilom iz iste kolekcije. Tako da sam sada passe! :-) Sjajilo je fenomenalno. Boja je prava zimska, ne preintenzivna, ali dovoljno pigmentirana da daje boju usnama. Sjajilo ima lagani slatkasti miris, nije premasno i dosta dugo taje!





U svakom slučaju, ako uhvatite išta od ove kolekcije, ove stvarčice preporučam!

Ali ni to nije sve ( :-) ), na poklon sam dobila još 4 laka! Što je u moje apstinencisko vrijeme više nego poželjno!


A evo i našeg adventskog vjenca! Mama i ja smo se uspjele naći na pola puta i zadovoljit gotovo sve njene i moje želje. 




I to je to, za danas!

Uživajte mi,

do tipkanja, čitanja, lakiranja,...


Maybe

Broj komentara: 8:

  1. Divan je ovaj crveni lak.. malo me podsjeća na Ruby pumps, ako uspijem ulovit ovaj lak napravit ću usporedbu. Baš me zanima koliko su zapravo slični.

    I ostali lakovi su divni.. :)

    A snijeg.. ajme.. u 6 god koliko živim u Rijeci, snijeg sam vidjela samo 2 dana.. baš bi bilo fora da jedan vikend padne da se malo izguštam.

    OdgovoriIzbriši
  2. I mene podsjeća, baš sam danas gledala slike njega. Super mi je što u zadnje vrijeme ima toliko puno duplića pa svi kojima skuplje varijnate nisu dostupne imaju šansu više za dobit željenu boju.

    U Rijeci možeš samo kišu vidjeti! Kad god zovem dolje, pada kiša!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lak je krasan,nadam se da ću uspit uhvatit koji primjerak u dogledno vrijeme...a lakiće dobivaš na dar i mast mi vadiš :-(
    Sviđa mi se minimalistički vjenac :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. ne znam jel neciji duplic al znam da zelim to crveno cudo ^_^

    OdgovoriIzbriši
  5. jaaa snjeeeg:) I kod nas ga je dosta...i još čekamo.... danas če biti ludo....do 40cm snjega....

    OdgovoriIzbriši
  6. To je jedini lak koji mi se sviđa iz te kolekcije.
    Drugačije ne volim baš puno snijeg. :D
    Super za poklon!

    OdgovoriIzbriši
  7. @Lendoxia - raspitaj se kada trgovački putnici dolaze u tvoj DM, imam osjećaj da ova kolekcija neće puno kasniti!
    @Pink_Diamond - 40 cm????? Pa d ti živiš da je već toliko napadalo!
    @Gejba-i meni se čine ostali kao već viđeni! vaj je stvrano poseban!

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš ti je lijep snježni pogled s prozora.. i ja volim pogled na snijeg kad sam unutra na toplom ali kad se sjetim da moram van na to vrijeme.. uhhh..

    Sviđa mi se jako ovaj lak za nokte.. i vijenac vam je baš fora.. poseban i drugačiji i zato mi se sviđa.. i ja sam baš danas radila nekakve aranžmane od borovih grančica, raznoraznih kuglica, anđela itd. Stoga mi je drago da objavljuješ i postove vezane uz Božić na bilo koji način jer mi je ovo omiljeno doba godine.. obožavam kad je sve ukrašeno, sve svijetli itd..

    No uglavno, vidim da sam sad već skrenula s teme i razbrbljala, bolje mi je da idem na spavanac.. noćko svima koliko vas ima! :-)

    OdgovoriIzbriši