12. svi 2017.

Nakit koji priča priču



Primjećujem da s godinama sve pažljivije biram nakit. Volim jedan, ali poseban komad. Volim kad mi taj komad priča priču, kad ga vežem uz neku uspomenu. 

Soufeel nakit priča jednu posebnu priču. Kada kupujete njihove narukvice, stvarate svoju jedinstvenu narukvicu, odabirući privjeske prema važnim događajima u životu. Tako kad kažem, nakit s pričom, doslovno to i mislim. I moja narukvica priča priču, želite li ju čuti, nastavite čitati.


U svojoj ponudi, Soufeel ima veliki izbor nakita, od narukvica do ogrlica, no meni su za oko zapale ove predivne narukvice. Prvo sam odabrala narukvicu, odlučila sam se za jednostavan dizajn s rose gold kopčom. Kopča je čvrsta i kad ju stavim bez straha sam da će mi se otvoriti. Odabrala sam veličinu 18, 2 cm veću nego što je moja ruka pa mi privjesci ne smetaju. 


Odabir privjesaka sam krenula od privjeska koji označava moju malu obitelj. Jedan mali trag da su uvijek uz mene i kad nisu. Taj mi je privjesak i najdraži zbog svoje jednostavnosti.


Happiness jer sreću je uvijek dobro imati na svojoj strani. Kombinacija ružičastih i žutih cirkona izgleda zaista veselo. 


Nakon dugog vremenskog razdoblja koji je bio posvećen obitelji, došlo je vrijeme za mene i moj uspjeh (Prosperity) , prvenstveno poslovni. Ne znam da je narukvica zaslužna za to, ali nakon što sam naručila ju, počele su se otvarati poslovne prilike jedna za drugom dok se nije otvorila idealna za mene. 


I za kraj, Sob. On u biti nema nikakvo posebno značenje, samo mi se svidio privjesak i volim sobove. 


Souefeel nakit će vam doći u baršunastoj vrećici, zapakiran komad po komad s dokazom da se radi o srebrnom nakitu. Kvaliteta odgovara cijeni, pa i bolje. Ovo nije jeftin plastični nakit. ovo je zaista dobar i kvalitetan nakit koji ćete obožavati nositi. Od 5 dana tjednu, nosim ga barem 3, što je za mene rijetkost. Skoro sam zaboravila, za kupovinu veću od 49$ očekuje vas besplatna poštarina, a za kupovinu veću od 99$ možete dobiti besplatnu narukvicu (ili privjesak). 

Za vas imam kod za 10% popusta: NAJ10 !

Kako vam se sviđa Soufeel nakit

love,
Ana

Nema komentara:

Objavi komentar