3. pro 2016.

Darivanje za najmlađe by Baby Center



Ušli su u najmagičniji mjesec u godini. Mjesec kada je sve šareno, romantično, nekako ljepše i magičnije! Kraj godine uvijek povezujem s godišnjicom bloga. 15.11. blog Maybe's New start je navršio 6 godina. Od standardnog beauty bloga prerastao je u lifestyle blog. Baš kao i ja, zadnjih 6 godina je rastao i mijenjao se zajedno sa mnom. 

Prije godinu dana sam započela svoju priču s Baby Centerom. A ove godine Baby Center slavi prvih 25 godina i malo su se ponovili. Predstavili su nam svoj novi logo - ruku koja vodi naše mališane kroz prve godine odrastanja. Sretna sam što i moja Jana raste s njima, što iz mjeseca u mjesec prolazimo iz reda do reda u trgovini i biramo nove igračke i dodatke u kojima podjednako uživamo i ona i mi. No, Baby Center ne prati samo nas, prati i vas, moje divne čitatelje. Upravo zato adventsko darivanje počinje s Baby Centerom i poklonima za naše najmlađe! Izabrali smo predivna 4 poklona za 4 dobitnika! 


Igračka na povlačenje obavezni je dodatak u igri vaših mališana u prvim mjesecima života. O Janinom iskustvu s tom igračkom sam pisala u ovom postu. Simpatičnu igračku na povlačenje moguće je pronaći i u poslovnicama i u web shopu.


Bebe obožavaju lopte. A kad još pritom i zveckaju njihovoj sreći nema kraja. Lopte su također važne zbog motorike i razvoja nove vještine, ne samo hvatanja, već i guranja. Ne moram niti spomenuti da ovakva lopta odlična motivacija za puzanje. Sada je na odličnoj akciji i možete ju pronaći ovdje. 


Kada smo nećaku birali poklon za prvi rođendan u sekundi smo de dogovorili da su kocke savršen poklon. I nismo pogriješili. Malo pomalo, 3 mjeseca kasnije, naveliko gradi i slaže, sastavlja i rastavlja. Kocke su dovoljno velike da nema bojazni da će ih slučajno progutati. Jedno dijete razveselit ću s Mega Bloks kockama čija su tematika životinje. Kakve su još kocke dostupne provjerite na ovom linku.


Baby Center je mislio i na malo starije. Brain Box je genijalna igra koja potiče djecu na bolje pamćenje, potiče učenje abecede, ali i pamćenja i promatranja koje su izrazito važne za djetetom razvoj. Igra je namijenjena djeci starijoj od 4 godine. 

Pravila:

1. Ispunite formu na ovom linku! OBAVEZNO!
2. Darivanje je otvoreno samo za Republiku Hrvatsku
3. Morate pratiti blog Maybe's New start na jednom od 4 kanala: Bloglovin, Facebook, Instagram ili YouTube
4. Darivanje traje od 3.12. do 10.12. do 23:59
5. Sudjelovati je moguće samo jednom po osobi!

Pobjednici darivanja:
1. Igračka na povlačenje: Katarina K.
2. Glazbena lopta: Dinka D.
3. MegaBloks kocke: Danijela P. 
4. Brain Box: Marija K.

Pobjednici imaju vremena odgovoriti na mail u roku od 48 sati inače biram nove!




Sretno svima!

1 komentar: