21. tra 2016.

Aura kozmetika – recenzije


Kada je najavljeno da u Kozmo stiže Aura kozmetika krenula je pomama i pisanje WL jer smo svi čitajući recenzije blogerica iz Srbije željno iščekivali dolazak ove kozmetike na naše prostore.


2x nanesen ruž/1x nanesen ruž

Isprobala sam nekoliko proizvoda za šminkanje i dodataka make up-u te danas ću s vama podijeliti recenzije o njima. Krenut ću od proizvoda koji mi se nije svidio, a to je tekući ruž: Absolute Matte *(nijansa: # My Beloved). Nisam prva koja nije oduševljena ovim tekućim ružem i moje mišljenje se uglavnom podudara s drugim negativnim mišljenjem. Mane ovog ruža su nejednak nanos na usne, čak i u dva sloja mi je bilo teško ravnomjerno nanijeti ga na usne. Osobno mi se ne sviđa osjećaj na usnama, ali taj dio je zaista osoban pa ne mogu uzeti kao manu. No, ono što me posebno razočaralo je 'skidanje' s usana prilikom jela ili pića. Grozno neravnomjerno. Ovaj ruž i ja jednostavno nismo kliknuli.


Sjenilo/Rumenilo

Rumenilo (nijansa: #224 Rose)* zagasito je ružičasta shimmer nijansa. Dolazi u plastičnom pakiranju u kombinaciji crne i prozirne plastike, karakterične za drogerijski rang. Rumenilo je kamene teksture, lijepo se nanosi na kist i blenda. Trajnost je prosječna i po meni karakteristična za drogerijske rangove: nakon 5 sati počinje blijediti na licu i polako nestaje. Sasvim u redu rumenilo, posebno ako vam se neka nijansa posebno svidi pa za dopuniti kolekciju. 


Divine sjenilo (nijansa: #65 cure nude)* me ostalo bez teksta, ali u pozitivnom smislu. Dok ćete samu nijansu vidjeti na swatchu, osvrnula bi se na kvalitetu sjenila. Sjenilo se izrazito lako nanosi na kist, blenda i ono najvažnije, ostaje satima na kapku, čak i bez baze, a ja imam masne kapke. Kod ovakvih svijetlih nijansi često je problem pigmentacije, no i tu ovo sjenilo dobiva visoke ocjene. Obožavam ovu nijansu koristiti kao highlighter u unutarnjem kutu oka jer divno otvori pogled. Definitivno treba obratiti pažnju na još koju nijansu. Ambalaža je ista kao i kod rumenila. Moram napomenuti da su meni i sjenilo i rumenilo ispali iz ambalaže, tj pan se odvojio, što meni osobno ne smeta jer sam sklona deportiranju, ali pripazite.



Tekući highlighter (nijansa: Sunlight)*. Još jedna sam u nizu koja daje hvalospjeve za ovaj highligter. Nadam se da me neće poslušati, ali ovaj highlighter bi se mogao prodavati i za puno višu cijenu koliko je kvalitetan. Tekstura nije masnjikava kao što zna biti kod ovakvih proizvoda, lagano se razmazuje bez da ostaje fleka na licu, ne bliješti neprirodno, ali itekako je vidljiv. Svaka pohvala.


Kada kupujem umjetne trepavice* onda ne štedim jer nitko ne želi imati loše umjetne trepavice koje se vide iz aviona. Iako sam sklonija parcijalnima, ove su predivne (#10) jer se savršeno stope s vašim prirodnim trepavicama. Uz trepavice sam dobila i ljepilo. Još jedna pohvala. Odlična konzistencija i kvaliteta i bez bojazni možete imati trepavice satima.


Kist za konture/rumenilo. Čula sam puno pohvala za njihove kistove i nisam mogla odoljeti da ne kupim jedan. Za početak sam se odlučila za ovaj, ali vratit ću se po još koji. Kist je od umjetnih dlaka, mekanih, lagano je raditi s njime, lagano kupi proizvod i prenosi ga na lice i blenda. Tražite li dobre kistove, a ne želite uložiti previše novaca, svakako obratite pozornost na ove kistove, jer su cijene pristupačne.


Aura je odličan drogerijski brend s pristupačnim cijenama. Mislim da pruža puno potencijala i nudi odlične proizvode u svojoj ponudi. Znam da sam ja na svoju WL stavila i korektore koje svi hvale ( a dobrih korektora nikad dosta) i da se veselim kad konačno dođem do Kozma ugrabiti ih.

Koji je vaš favorit među Aura kozmetikom? Što mi posebno preporučujete da isprobam?

*PR uzorak

Love,
Ana

3 komentara:

  1. Ruževe još nisam probala ali imam jaku želju.
    Čim budem išla u Osijek, idem do Kozma i kupujem.
    Imam i ja to isto sjenilo i slažem se s tobom . pree odlično je. Ja ne koristim bazu za sjenila uopće tako da mogu potvrditi dugotrajnost ovog sjenila.
    imam i rumenilo u nijansi 212 Cotton Candy. Odlično je. Prezadovoljna sam njime.
    I imam i tekući highlighter. Također u nijansi kao i ti.

    S tim proizvodima sam jako zadovoljna.
    Još da probam ruževe i to će biti to.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ruzeve sam isprobala, neke nude nijanse i slazem se s tobom, neravnomjerno se nanose i usne ne smiju biti nimalo isusene inace nece dobro izgledati, a meni osobno se isto ne svidja osjecaj na usnama. Korektor imam i odlican je, a isprobala sam i puder cover mi i po mom misljenju je za masnu kozu kojoj treba dobro prekrivanje i definitivno se dobro vidi da je puder na licu, nije za dnevni look osim naravno ako netko voli tako jako prekrivanje, jos imam njihov beauty blender i savrsen je.Planiram isprobati ovaj kist i highlighter jer sam citala samo dobre recenzije..

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam isto rumenilo, veoma mi se dopada, tako da sam gotovo zaboravila na moja HE rumenila. Senku za oci nemam, ali sam, verovali ili ne -pre par dana gledala istu (imamo slican ukus) Imam i highlighter u nijansi "Moonlight" i veoma mi se dopada, nije onako"sljasteci" vec diskretan. Sve u svemu, veoma pristojna drogerijska kozmetika

    OdgovoriIzbriši