26. kol 2014.

L'Occitane BB krema za besprijekornu put


 

Ponekad se zaljubim, ali onako, na najjače na prvi dodir. Sve mi opsjednute kozmetikom znamo kakav je taj osjećaj. Upravo sam njega doživjela kada sam isprobala u trgovini L'Occitanovu BB kremu i to na ruci. Već pod prstima sam znala da ću ju obožavati i jedna sam čekala da ju počnem testirati.


L'Occitane rijetko razočara i zaista opravda svoju cijenu i ime. Obožavam BB kreme i isprobala sam ih dosta, no ova je definitivno moj favorit. Lagana, tekuća tekstura, koje se izvrsno razmazuje i po mojim masnim i suhim dijelovima kože lica bez isticanja jednog od njih. Moja koža uz nju nije biti niti dodatno isušena, niti se posebno jako mastila. Dapače, čak nije niti reagirala navalom akni. Trajanje je u rangu boljih pudera. Bez imalo problema ostat će na licu satima (+8 sati), čak i bez matirajućeg pudera. Čak i na masnim dijelovima. Nije mi reagirala s masnim dijelovima kože te nisam imala problema da su mi na čelu ostajale fleke. Prekrivanje je srednje do jakog. Može se nadograđivati, no ja ću uz nju uvijek koristiti korektor oko očiju.  


BB krema dolazi u samo 2 nijanse. Bilo bi izvrsno da su barem još dvije. Naime, meni tamnija izvrsno paše, no brine me hoće li svjetlija biti odgovarajuća za zimu. Ovo je proizvod koji definitivno ponovo kupujem, jer me ne prestaje oduševljavati. Ambalaža je plastična tuba, bijele boje i srebrnog poklopca. Na svijetlu ćete vidjeti da tuba nije sasvim bijela već se presijava na ružičasto pod svijetlom.
Lijevo na slici je prije, desno poslije. Mislim da vidite ujednačenost tena.  


Mislim da je suviško govoriti koliko mi se sviđa ova BB krema, vjerujem da ste shvatili:-)

Cijena: 239,60  kn/ 40 ml
Dostupnost: L'Occitane trgovine ili web shop
Ocjena: 5/5

*PR uzorak

Volite li L'Occitane? Hoćete li isprobati ovu BB kremu? Koja je vaša omiljena BB krema?
Love,

Ana

3 komentara:

  1. Volela bih da probam ovaj proizvod, u poslednje vreme sam luda za BB, CC i sličnim kremama. Puder nisam koristila već 3 meseca :) L'Occitane je brend koji do sad nisam isprobala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako dobro izgleda....Mogla bih isprobati ovu BB kremu. Moj favorit je još uvijek LRP.....
    GB

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam L'Occitane-ove proizvode, probati ću je ako mi boja bude odgovarala jer sam zidno bijela :)

    OdgovoriIzbriši