5. ruj 2012.

AVON Back to School darivanje

Konačno počinjemo sa darivanjem kojem se i ja jako veselim:-) Ali želim prije svega sa vama podijeliti cijelu priču. Iz Avona su me pitali da li bi htjela napraviti makeup za školu inspiriran Color Trend kolekcijom. Nekako istovremeno javila mi se ideja da bi bilo lijepo nekoga razveseliti poklonom šminke. Sjetila sam se svojih srednjoškolskih dana kada em nije bilo jeftinijih brendova (pa je kupovanje šminke bilo rijetkost) em kako sam uvijek sanjala dobiti neki takav paket. A divna Lucija iz Avona mi je osim makupa za video odlučila pokloniti još drugih proizvoda tako da se paket povećao. Nitko sretniji od mene:-) A nadam se i vas:-)
Back to school makeup je stvarno brzinski makeup. Trebat će vam 5 minuta. A kako znam da mnoge srednjoškolke nemaju puno kistova, koristila sam samo osnovne kistove. Zamjenu za kistove našla sam u prstima i higijenskim štapićima. Nadam se da vam se sviđa!
Nakon što ste pogledale Back to school video, idemo na darivanjeee! Color Trend kolekcije sam do sada u katalogu uvijek preskakala, jer kao to je dječje i nije nešto. Baš sam se ugodno iznenadila, posebno olovkama za oči! U video pogledajte što sve možete osvojiti!

Odgovor na prvo i osnovno pitanje pogledajte u video ovdje!
 Paket sadrži:
Tekući puder (natural)
Pudere u kamenu (translucent* i translucent ten)
Korektore (light* i medium*)
Olovke za oči (white*,turquoise i midnight blue*)
Duo sjenila (party girl*, retrochic* i violetta)
Maskara (crna*)
Ruževe (passion*, flirt, poppy love i pink holiday)
Sjajila (orange crush* i berry frizz)
Kozmetička torbica
*proizvodi su korišteni u video ili isprobani
Pravila:
Darivanje je otvoreno za čitatelje iz Republike Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine
Darivanje traje od danas (5.9.2012) do 19.9.2012 (do ponoći).
Pobjednika/cu ću izabrati preko random.org
Prvi i obavezan ulaz je:
1. Napišite valjanu mail adresu i odgovorite na pitanje. Pitanje glasi: Avon Solutions beautiful hydration kremu u zadnjem makeup videu sam koristila u kombinaciji sa čime? Klik na video.
*Ovim ostvarujete 1 ulaz u darivanje!!!!
Dodatne ulaze ostarite na sljedeće načine:
1. Pratite me na : Facebooku, Twitteru, YouTubu & preko GFC (public). Jedan način je dovoljan, odaberite na koji način me pratite u form! (+1 dodatni ulaz)
2. Tvitajte ili sherajte na Facebooku post o ovom darivanju! U formi ostavite link od Twittera ili ime pod kojim ste sherali na Facebooku! (+2 dodatna ulaza)
3. U formi napišite što bi ste htjeli više čitati na blogu ili vidjeti, što da izbacim, promijenim, što bi ste možda željeli osvojiti (za 2 mj je blogo rođendan pa da se znam pripremiti),… (+2 dodatna ulaza)
Sve ukupno možete ostvariti 6 ulaza u darivanje! Pobjednica/ik će biti objavljen u postu i imat će 48 sati vremena odgovorit mi na mail! Inače biram novu/og!
Sretno svima!
Love,
Maybe






























3 komentara:

  1. ispunjeno,podjeljeno,komentirano! odličan tutorial,svida mi se

    OdgovoriIzbriši
  2. škola odavno završena, ali make up mi se sviđa ... i lajkam do neba što su samo osnovni kistovi u pitanju jer jedino te i imam ... i da super što treba 5 minuta jer ponekad mi je to sve vrijeme koje imam za šminkanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. zbilja velikodušno, hvala tebi i avonu :-D

    OdgovoriIzbriši