30. ožu 2011.

Konturiranje lica by Robert Jones

Evo i drugog načina konturiranja!

Robert Jones koristi malo teži način, meni osobno najmanje drag, ali od viška glava ne boli! Osim toga, nekome će baš sjesti taj način!

P.S. Video nije najbolje kvalitete, jer iako je snimka u originalu dobra, ali prerađena je u slabijem programu i automatski joj pada kvaliteta! Sorry!
Nadam se da vam se sviđa!

Love,
Maybe

29. ožu 2011.

Facebook za 100 post!!!!

Kako ste mi drage moje?

Vjerovale ili ne već sam došla do posta broj 100!!! I mene je iznadila ta brojka, posebno tako brzo!

Stalno sam razmišljala što za njega napraviti, i onda mi je palo na pamet - facebook! Od sada blog  možete pratiti i na


Link na fan page možete naći ovdje!

Nadam se da se vidimo i na FB!

A evo slikice i mog novog ljubimca među lakovima


Essencov "Replay"! Predivan je. Ne skidam ga već 4. dan, što se nije već dugo dogodilo!

Love,
Maybe

27. ožu 2011.

Bila sam u raju....

Ne, nisam doživjela kliničku smrt već popila odličnu kavu u super društvu u predivnom prostoru!

U petak sam spominjala u postu da sam bila na super mjestu i da tome moram posvetiti cijeli post. Ispunjavam obećanje, jer želim da svi vidite ovu divotu!

Za početak da vas uvedem u svoj odnos sa Teom. Moje poznanstvo sa Teom sa Hobbychic bloga je počelo slučajno, naišla je na moj  blog, javila mi se zbog blog salea, nakon čega sam ja pregledala njen blog i zaljubila se u njene uratke. A onda je usljedila kava. Pozvala me u svoj showroom "Kredencu" a ja nisam imala pojma što očekivati. Ne znam zašto, ali sam mislila da Tea samo uređuje okvire za slike i razne detalje za kuću, nisam mislila da će me ovo dočekati!

Sama ulazna vrata su me oduševila. U staroj Zagrebačkoj zgradi, čija su vrata tradicionalno bijela i velika dali su boje. A inače visoki i monotoni zidovi prvi puta mi nisu bilo dosadni. Ne zna da li znate kako izgledaju ti stanovi, velike prostorije sa visokim stropom oko 3 m (cca, nemam pojma koliko su točno visoki).

Svaki komad koji obrade Tea i Ornela kao da je dobio novi život! Koliko ideja, detalja, ma svega...nema tih riječi kojima bi vam opisala kako sam se osjećala u tom prostoru. Doslovno kao da sam došla u raj... Zašto duljiti, kavu u ruke i uživajte  slikama....
Nadam ste da ste uživale!

P.S. Tea mi je obećala stolić za make up kada dođe vrijeme za njega po mojim željama :-)

Love,
Maybe

26. ožu 2011.

Konturiranje lica by Kevyn Aucoin

Dobro vam još jedno sunčano  jutro drage moje!

Kako je bilo pitanja vezanih uz konturiranj lica, odlučila sam napraviti seriju tutoriala o konturiranju, pritom upotrebljavajući 3 različita način konturiranja različitih vizažista.

Danas je na redu Kevyn Aucoin. Iako više nije među nama, njegov rad i knjige su i dalje od neporcjenjive vrijednost za sve koji se žele uputiti u make up svijet. Njegove knjige "Face forward" i "Making faces" su baza svih make up trikova.

Današnji video je sniman prema njegovim uputama. Obrada filma nije najbolja jer sam se morala vratiti na stari program bez puno funkcija. Naime, u novom programu mi se nije očitavao glas.
I još nešto, nema videa u dijelu vezanom za posvjetljivanje područja ispod obrve, ne zato što sam zaboravila već zato što mi nije htio obradit taj dio!

A sad dosta priče, pogledajte video!
Vam se sviđaju videi ovog tipa?
Nadam se da ste nešto naučili!

Ukoliko iate koju želju, slobodno se javite na mail!

P.S. Naušnice su by Đinđe Creative project 

Love,
Maybe

25. ožu 2011.

Essence mini haul!!!!

Drage moje,
jel mi uživate u ovom sunčeku???!!!

Danas sam provela predivno jutro, detaljnije o tome u jednom drugom postu. Naime bila sam na jednom mjestu, toliko divnom, da mu moram posvetiti cijeli post. Da bi post bio potpun trebaju mu slike, a ja otišla bez fotića i sada čekam njihove fotke!

No, znam da ste nestrpjive, evo i slikice čime sam se danas počastila


Nisam mogla odoljeti ovim šljokicama!Nude je moja boja, uvijek bila i uvijek će biti, tako da nije bilo razgovora o neuzimanju. A ovaj tizkizno zeleni macan me očarao! Ako se ruž u imenu ima "cupcake", tko ga ne bi želio? Posebno, ako kao ja, obožate te kolačiće!


Ispričavam se što lakovi nisu na noktima, ali  su mi trenutno jaaaaaako velikoj gužvi! Bit će uskoro slike sa noktima!


Uživajte u vikendu!!!
Nadam se da se neće obistiniti i stvarno zahladiti!

Ljubim vas sve,
Maybe

24. ožu 2011.

BLOG SALE - everything must go

Bok drage moje,
kratak update!

Neki dan sam shvatila da imam zaista previše stvari koje vjerojatno nikkkkkka neću iznositi ili koristiti, a onda mije palo na pamet da kad ću se jednog dana seliti neću imati kida sa svima tim stvarima. Npr. moje dragi se preseli sa 2 kofera, a meni treba kombi!!! I to samo za osnovno!

Moja teorija je ako nije dobro za mene nije za nkoda, tako a su sve stvari u blog sale-u očuvane i malo korištene!
svratite možda nađete nešto za sebe!

23. ožu 2011.

Spring make up tutorial

Drage moje,
nakon par dana bolovanja što zbog prehlade što zbog umnjaka kojeg sam vadila i nakon sati i sati obrađivanja videa, evo novog tutoriala!Odlučila sam da je vrijeme da se više podružim sa zelenom bojom! Make up se može kombinirati i za dnevnu i večernju varijnatu! Za večer ga naglasite tirkiznim tušem, tamnijom zelenom bojom ili crnim tušem ali vam je bliži i draži!Nadam se d vam se sviđa!

Sigurno ste primjetile da mi je kvaiteta puno bolja! Eto, konačno sam saznala kako rade programi za kameru!
Puno hvala Lei koja mi je organizirala geek party i dečkima  koji su imali rezervne planove i puno živaca! Posebno Tomu koji je strpljivo odgovarao na sve moje poruke :-)

Love,
Maybe

21. ožu 2011.

A tko nam je pobijedio????

Drage moje,
hvala vam svima što ste sudjelovale u našem darivanju  i tako Dijanu i mene razveselile!
A da ne duljim, idemo odmah na pobjednice!

1. Nagradu - djevojačku/babinjak za 5 osoba osvojila je 

Maja

Ako nam se Maja udaje, od srca joj želimo sreću a ako samo želi razveseliti frendice u pravom spa raspoloženju nadamo se da će one doživjeti pravo iznenađenje kad vide šta si im priredila :-)

2. Nagradu - školu šminkanja i manikure pohađat će

Simply

Simply će zajedno sa svoje dvije pritaljateljice krenuti u školu svih tajni make upa i manikure! Cure zaboravite bilježnice, u ovoj školi pišemo nekim drugim olovkama :-)

3. Nagradu - SPA tretman manikure i šmkanje za 2 osobe osvojila je 

TeaS

Tea i njena frendica se moraju pobrinuti samo za dobro raspoloženje, za njihov sjaj pobrinut ćemo se Dijana i ja .-)

4. Nagrada - Paket dekorativne i preparativne kozmetike

Diadra69

5. Nagrada - Paket dekorativne i preparativne kozmetike

Tatjana

Čestitke svim pobjednicama!
Ostalima više sreće drugi puta!

Hvala našim sponzorima Pantenu Hrvatska i Antičević zdravlju!

A kako mi se darivanja stvarno sviđaju (kad ja rijetko nešto osvajam onda barem da dugre razveselim) vjerujem da ću ubrzo ponovo nešto organizirat!

P.S. Cure imate 48 sati da odgovorite na mail, u suprotonom tražimo nove pobjednike!
Love,
Dijana i Maybe

17. ožu 2011.

Pjesmom protiv depresije!

Ej drage moje,
ovo vrijeme ne odustaje a moja prehlada na jenjava!
Trenutno nisam baš produktivna, ali bit ću!

Do tad, meni uvijek dragi Rene & Tarik....


&


&

stara ali još uvijek dobraBTW, jel zna netko šta je sa TATU djevojkama?

Hvala mom bratu što me posjetio na ove pjesmuljke!

Love,
Maybe

15. ožu 2011.

Zoe Skin IQ

Dobro vam jutro, drage moje!

Prije nekog vremena sam bila spomenula kako sam na T-Portalu osvojila ovaj stojčić kojim se mjeri vlažnost, masnoća i grubost tj. oštećenost kože. Trebalo mi je malo duže da napišem recenziju ali bolje ikad nego nikad JUređaj je vrlo jednostavan za uporabu, treba mu svega 3 sekunde da očita vašu kožu i vrlo je praktična njegova veličina – mali je tako da ga možete ponijeti svuda sa sobom.  Oznake se nalaze sa lijeve i desne strane, ako imate više točkica na lijevoj strani koža vam je suhiija, manje masna, a na desnoj vlažnija, masnija,… ukoliko su sve točkice u sredini koža vam je u odličnom stanju. Uređaj se koristi na suhu i čistu kožu.Definitivno ga ima smisla nabaviti ukoliko imate problema sa kožom jer vas može upozoriti na neke stvari koje se golim okom ne vide. Npr česta je zabluda da masnoj kože ne treba hidratacije. I sama sam se uvjerila da mi je na dijelovima gdje mi je koža masnija bila i suša. Samim time će vas upozorit na pravilnu njegu.

Video o uređaju

Ono što nije baš simpatično kod njega je njegova cijena – 200 kn! ajmo bit realni, šta nisu malo pretjerali. Iako se radi o uređaju koji stvarno dobro dođe.

No ako ćemo iskreno, nakon početne euforije, potpuno sam zaboravila na njega tako da sam ga odlučila prodati po realnijoj cijeni od 100 kn! Uređaj je i u blog salu!

Love,
Maybe
  

14. ožu 2011.

Sačekuša za poštara

Bok drage moje,
uživate li u ovom konačno pristojnim temperaturama???

Oooo ja da, ali sa njima ide i moja povećana želja za shoppingom! Naravno, moji bližnji ne dijele moju strast za kupovinom, tako da sam ograničena na jeftine pothvate poput pigmenata! Dok su neki već došli, neki su na putu, a ja u neizvjesnosti i sačekuši za poštara!

Nego, vratimo se mi na sačekušu!
Za početak, morate se upoznati sa smjerom kretanja vašeg poštara, ukoliko ih imate više, onda sa svakim posebno!
Moji uglavnom dolaze 2 puta dnevno u moju ulicu. Ujutro ju obilaze sa donje strane a popodne sa gornje.

Za jutarnji posjet kombiniram da sam uvijek vani sa psom u to vrijeme i onda čekam i čekam,.... Više ni ne pitaju, znaju mi sve podatke a moje iščekivanje / osmjeh na licu govori sve... trebate vidjeti samo koliko sam razočarana kad nema ništa!

Popodnevni posjet. Dolaze između 1 i pola 3. Problem je što je to vrlo nezgodno vrijeme, jer mama tada dolazi doma, a mami se diže kosa na glavi od mojih paketa!!!!
I onda vam ja "visim" na prozoru. I čekam dok on polako ide od ulaza do ulaza. I čekam.... pa još zastane i gleda u pisma... a ja luda, minute me ozbiljno stišću!

Konačno!! Došao je i do mog ulaza! Sad je vrijeme za moj ulet
I odlučim da je "JUUUUU HUUUUU" najbolji! Zbunjena faca mog mladog poštara zuji okolo u potrazi za djetetom! Vidim da neće shvatiti pa da obavještavam da sam gore! I u tom trenutku u ugledam u torbi žutu veliku kuvertu!!!! WEEEE!!!! Došlo je! Ali pitam ga, za svaki slučaj!

Ne, to pismo nije za mene!

Sutra sve ispočetka!

Love,
Maybe

12. ožu 2011.

DIY blink blink prsteni & jedna mašnica ;-)

Dobro vam jutro, drage moje!!!!!

Znate onaj osjećaj kad sve probudite i znate da je sve dobro ili da će ubrzo biti? E pa ja ga upravo proživljavam i divan je osjećaj!

Jučer smo Simply i ja bile na Fashion.hr, i bila je to divna večer! Malo smjeha, malo jadanja, i večer ne može biti loša:-)
No izgleda da je ovo moj blogo vikend jer danas imam još jedno blogo druženje!

No, da se vratim na temu svog posta!
U zadnje vrijeme su me uhvatili prsteni! Do sada ih NIKADA nisam nosila, iz jednog razloga jer sam bila škrta dati velike novc za ono što mi se sviđa a znam da to neću u toj mjeri iznositi. No od kada sam shvatila da se kolutovi mogu kupiti bilo je vrijeme da zasućem rukave i primim se posla.
Čisto jedna napomena za cure iz Zagreba, ja dodatke za  nakit kupujem u 2 trgovine, jedna je u Frankopanskoj (nemam pojma kako se zove) a druga je Hobby&art . Tamo ćete naći doslovno sve! Njihov blog možete pratiti ovdje. Tea ga redovito obnavlja pa ćete naći na svakave ideje!

No, ajmo ponovo pokušat - tema posta: prsteni! Koristila sam:2 privjeska za lančić, jedna stara ukosnica, kolutovi za prstene, stoperi za flaks, klješta i kombinirke te super ljepilo!

Sa privjesaka sam skinula kolutove za lančić. Iako nisam slikala ukosncu, mašnicu sam jednostavno odvojila od ukosnice.

Ovaj prsten mi je bio najveći izazov jer je iznutra udubljen. Za njega sam uzela prsten sa kolutovima jer sam ga prvo pričvrtila sa flaskom a tek onda sa ljepilom!

Ovako on izgleda na ruci!

Sa letirom je jedini problem bio što kolut za lančić nisam mogla od prve skinut cijelog pa sam ga morala šmirglati  da me ne grebe! Zatim je trebalo ljepilo i to je to!

Volim leptire pa evo još jedne slike!

Sječate se filma "Evita" Peron u glavnoj ulozi Madonne?! Tada je izašla i kolekcija dodataka za kosu u njenom stilu,a ova mašnica je iz tog doba! Meni osobno najdraži prsten!


Mislim da je bitno napomenut da su prijvjesci koštali svega 20 kn! A prema nekim mojim iskustvima, takvi prsteni nisu baš jeftini!
Nadam se da vam se sviđaju!
Šaljem vam pusu,
Love,
Maybe

11. ožu 2011.

Afrodita gel za kožicu oko noktiju

Dobro vam jutro drage moje, na ovaj konačno divan i sunčan dan!!!!

Iskreno, da vam priznam, nemam pojma kako se brinuti za kožicu oko noktiju! Tj, nisam znala znala dok mi Dijana nije otkrila za ovaj gel. Koliko znam o šminkanju, toliko malo znam o noktima. Iako se to možda po slikama ne vidi, ja vam ni nokte ne znam ravno izrašpat! No za to nema pomoći, ali za kožicu ima!!! :-)

Sve vi koji mučite taj isti problem (i ti Nail crazy, iako se oporavila moraš ju i dalje paziti!!!!) trebate ovo!


Njegova cijena je 35 kn u Afroditinm dućanu,a u Kozmu je 28 ili 30 kn! Da, takve nelogičnosti su moguće samo kod nas, ali meni se nije dalo hodati do Kozma! Količima gela je 50 ml, što će trajati vječno!
No, vrijeme je da se primim recenzije!
Ovaj gel je vlo jednostan za upotrebu. Unutar kutije se osim gela nalazi i štapić za kožicu.


Osim toga trebat ćete još i četkicu (bilo kakvu, važno je samo da je čista. Ja sam koristila dječiju četkicu jer je mekana). I neurednu kožicu oko noktiju :-)


Na kožicu naneste gel i pričekate 2 minute!


Zatim štapićem nježno kružite oko kožice, pritom je potiskujući! Gel vam neće izgristi svu kožicu, već samo onu koja je odmrla i koja vam je suha te nagrđuje izgled vašin noktiju.
Nakon toga potrebno je kožicu i nokte dobro oprati sa vodom i nježno isčetkati sa četkicom. Za kraj nanesete neku hidratntnu kremu i to je to!


Kako u gelu ima voćnih koselina, može se koristiti samo jednom tjedno!
Nakon njega, malo rašpanja i poliranja noktiju, moji noktići su bili divni!!!! Čak sam bila dan, dva bez laka!

Ljubima vas sve,
Maybe

10. ožu 2011.

DIY ogrlica...proljeće na vratu:-)

Nedavno sam na jednom blogu vidjela ovu oglicu:


I zaljubila se! Ostala djela ove mlade, nearfirmirane dizajnerice, možete pronaći ovdje .  Kako nisam odmah bookmarkala stranicu, moja oglica nije ista, tj potpuna kopija. Cvjetići su slučajno ispali drugačiji, jer nisam dobro zapamtila kako ovi izgledaju, a podlogu namjerno nisam htjela da se vidi.


A moja oglica izgleda ovako..
A evo što vam sve treba i kako je tekao proces.
Trebaju vam trakice u raznim bojama i raznim materijala, perlice u obliku bisera po želji i konci u boji...
Zatim od trakica napravite cvjetiće, jednostavno ih frčiću, u sredinu prema želji (u neke ili sve) stavite biserne perle.
Zatim vam treba 15-ak cm materijala (u mom slučaju trake) na koji ćete pričvrstiti cvjetiće. Rubove sam spalila sa upaljačem da ih poravnam (jer teta u Nami nije bila zainteresina za moju želju da odreže što ravnije) i da se ne cufaju.


Još se samo trebate odlučit između boja trakica


Napravit okvirni raspored cvjetića...
I primit se šivanja! Jednostavno!


Znam da je ogrlica sama po sebi ogromna, i iskeno, nemam pojma zašto mi se toliko sviđa, ali oduševljena sam njome. Mislim da je odličan detalj za jednobojne majice. 
Možda bi se mogla kombinirat i uz nešto šarenije, ali nisam hrabra po tom pitanju, tako da to ostavljam fashion curama!


Nadam se da vam se sviđa!


Love,
Maybe

9. ožu 2011.

Krpica za skidanje šminke i peeling

Iskreno, nemam pojma koji bi bio stručni naziv ove stvarčice pa sam stavila cijeli naziv sa deklaracije! :-) Kako bi se to u narodu reklo "Snađi se, druže" :-)

Doma imam nekoliko skidača šminke, i svi su oni OK, ali niti jedan nije dobar, onak stvarno dobar. Mrzim što mi isušuju kožu, neki više neki manje, mrzim što trebam potrošiti mimanlno 3 blazinice da bi uklonila šminku sa lica, i onda još ostane maskare na trepavicama. Ako i vi mrzite sve ovo, onda čitajte o ovoj divoti koju ću vam predstavit!

Evo kako ide priča, za rođendan sam od dečkovih roditelja dobila bon za Muller (obožavam takve poklone!!!!) koji sam odlučila potrošiti pametno (čitaj: bez kupovanja šminke, samo je jedan lak pao :-)). I tako sam ja u potrazi za pametnim stvarima našla ovo:Ideja da skidam šminku sa krpicom i obično vodom  me oduševila. A činjenica da ju mogu iskuhati me kupila. Njena cijena od 45 kn mi se činila dovoljno pristupačnom da ju bez razmišljanja kupim.

A njena moć, me oborila sa nogu. Vjerujte mi na riječ, kad vam kažem da mi je mama, nakon što sam skinula šminku rekla da mi je lice zablistalo! Pa naravno, kad nije bilo tretirano nikakvom kemikalijom. Skinula sam šminku doslovno za čas, bez ikakve iritacije očiju, skupa sa maskarom, i kad sam išla provjerit njenu moć sa sredstvom za skidanje šminke blazinica je ostala čista!Krpica je također namijenja i laganom peelingu, toliko nježnom da je savršen za djevojke sa jako osjetljivom kožom.

A sad o samoj krpici. Sjećate se (ili ju koristite doma, ja koristim, ali nikada nisam isprobala za lice) Magic krpe? Super stvar za čišćenje raznih površina. Eto, ova krpica me podsjeća na njih, samo je mekša.

Ocjena:
5/5

Želite ju! .-)

Love,
Maybe

8. ožu 2011.

Maškare!!!!

Drage moje,
kako ste mi?

SRETAN VAM DAN ŽENA

Evo par ideja za maškare onih koji se ne vole jako maskrati, već samo si dati oduška na licu...


Ovaj put modeli su bile moje make up artistice! Posebna želja je bio cvjetić na nosu!


Leptirić je morao pasat boji haljine...


Valerija je željela more na licu...nikad nisam pitala kako su to skinuli i kolliko dugo je bila plava :-)


Evo, da ne bi ispalo da samo od drugih radim budale! 
Tigra je jako jednostavno nacrtati! 


A ovo sam se malo zaigrala....

Šaljem vam puse, 
uživajte u fritulama, krafnama i svemu što je uobičajeno u vašem kraju,
jer sutra je post!!

Love,
Maybe

7. ožu 2011.

NOTD: french....

Bok drage moje,
nakon nekoliko dana nerada i pet dana slavljena rođendana (jučer sam završila) evo me opet i starom ritmu!

Prije nego počnem, CopyCat se natječe da postane član MakupGeek ekipe, upala je u top 10 (moje čestitke od srca!!!!) i sada treba našu pomoć, glasajte za nju - detalje pročitajte na njenom blogu a link na koji možete glasati je ovdje - klik!


Za danas sam kratka, ali obećajem, ubrzo se aktiviram!
Današnji noktići, french sa zlatnim detaljima....


Sve već znate da volim matirati lakove, pa evo kako je to ispalo....Nadam se da vam se sviđa!
Ne zaboravite glasat za CopyCat!

Love,
 Maybe

3. ožu 2011.

So many giveaways.....

The Crow and the Powderpuff ima darivanje povodom svog vjenčanja. Ukoliko želite osvojit airbrugh set, svratite do nje! Darivanje traje do 4.4.2011.


Star Violet beauty ima divno darivanje u kojem možete osvojiti njene najdraže proizvode u zadnje vrijeme ...


Dinorahbaby ima darivanje koje traje do 4.3.2011! Možete osvojiti W'n'W palete i nakit!


Lipgloss love affair takđer ima divno darivno darivanje koje traje do 20.3.2011.


Jocee 411 slavi 100 sljdbenika! Njeno darivane traje do 20.3.2011. Pogledate što možete osvojiti
Plymouth  Barbie nam dare lakiće, ruževe, rumenilo,... Darivanje traje do 24.3.2011.Tara sa Beneath the sun ima predivno darivanje povodom 400 sljedbenika! 
Sretno svma!!!


Love,
Maybe