30. stu 2010.

Božićni nokti #1

Nakon Dijaninih snjegovića (koje btw nisam uspjela napraviti jer mi je kreč bijeli lak pregust)evo i mojih Božićnih noktiju.

Koristila sam Max Factor (crveni, # 549  Red passion, za mene još uvijek najbolji, najljepši i najsavršeniji crveni lak) i Konadov bijeli za štambilje. Sličice su sve uzete sa BM 14 pločice. Niste valjda mislile da bi ja to sama crtala :-)


Palac mi je još u rastu, neki dan sam ga koliko toliko izravnala pa je skoro pa normalan.
Ove godine me ulovila crvena manija pa vjerujem da će biti još takvih uzoraka.

A neki dan sam imala ove nokte. Lak je matiran Essencovim mat nadlakom.

Zanoktice su grozne, ali tih dana  nisam imala pretjerane volje za uređvanjem. Toliko mi je bio grozan taj lak da sam ga nakon pola dna skinula.


Čitamo se, nadam se da vam se sviđa,


pusa,

Maybe

29. stu 2010.

My first blow awardMoja prva blogerska nagrada!!!!! WEEEEE!!!!!! 
Dobila sa ju od Nail crazy i hvala joj na tome! Kako nagrada sa sobom nosi i neka pitanja, evo i mojih odgovora!

27. stu 2010.

Essence LE Fairytale & snijeg

Zadnjih par dana mi je ludnica pa ima puno toga što bi vam htjela priopćiti, no krenimo redom! Da ne bi ispao bućkuraš od posta, pisao ću dio po dio.

Dakle, jučer je pao prvi snjegić! Volim miris snijega, pahuljice , bjelilo, čistoću ulice,…ali kada moram taj dan sjesti u auto, e pa onda nisam baš oduševljena. U ovoj zemlji valjda nitko ne zna voziti kada se vremenske prilike promjene sa normalnih (čitaj: suho i vedro) na kišu, snijeg i led! Ni je da sam najbolji vozač na svijetu, ali nekog iskustva imam i ube me oni koji voze „slalom“  po Bologni, a na cesti 7 cm snijega! Ili oni koji voze 40 km/h iako mogu slobodno potegnut do 50 km/h, nije da bu im se šta dogodilo! No dobro, da ne davim, krenimo mi na bjelilo! Evo malo slikica sa mog prozora. Slikano noćas, dok je snijeg još padao. Nakon snijega slijede swatchevi mojih novih ljubimaca!

26. stu 2010.

Još jedno darivanje

Iako imam sa strane link na kojem uvijek možete pronaći aktualna darivanja, neka ću posebno objavljivat jer su ili 5 do 12 ili su tako dobra da bi bilo šteta ih propustit.
Do 30.11. možete sudjelovati u nagradnoj igri kod Marie a la Mode u kojem možete osvojiti predivne nagrade:
*Urban Decay Eyeshadow Ammo Palette 
*Maybelline Dream Mousse Blush in Peach Satin
*Sephora by OPI nail polishes
*Mac Lustre Lipstick in Plink
*Calypso Cuties Sugar Baby de luxe Tahitian Tango lip gloss in Pretty Sweet
Mislim da vas ne moram nagovarat, jer su nagrade i više nego odlične!

Sretno svima!

Snjegović na noktima i isprika!

Zadnjih dana sam zaista u gužvi. Imam ideja za pisanje, stvarčica koje čekaju recenziju (neke da ih kupite a neke da nikako ne potrošite novce na njih), ali stvarno ne stignem.
Tu je još i jedna velika vijest (barem meni velika) dobila sam prvu blog nagradu od drage mi Nail crazy!!! Da, da, već sam dobila prvu nagradu! Hvala ti draga na tome! No kako nagrada nosi sa sobom i dio u kojem se mora pisati,ja se jednostavno nisam stigla tome još posvetiti! A želim to napravit kako spada. Moja isprika na tome!

22. stu 2010.

NOTD: kič nad kičem

Moj je cilj u biti bio polumjesečeva manikura. No, kako sam naljepnice stavila predaleko, ispalo je čudno, ogromno i ne znam kako bi nazvala te nokte. Onda sam išla spasiti situaciju, pa sam se poigrala sa štambiljima i dobila nešto kao kombinaciju baroknog kauča i kiča! 
Bilo je nekoliko komentara na nokte da izgledaju kao umjetni,sad da li je to kompliment li ne, nemam pojma! U svakom slučaju nikad nisam imala nešto takvo na noktima!


20. stu 2010.

Cadeavera - recenzije

Nedavno sam pisala o Cadeavera shoppingu u Mulleru i nakon par dana isprobavanja, evo mojih prvih dojmova. 
NAPOMENA: raspisala sam se!

PUDER U KAMENU – ovo je puder namijenjen za nečistu, masnu i mješovitu kožu. I evo što su oni napisali o njemu:

18. stu 2010.

Gel u boji

Kužite se u gelove, umjetne nokte i ostale ine stvarčice? Ja ne, ali moja draga Dijana sa Spa u vašem domu se itekako kuži. A kako sam u uvodnom postu najavila da će mi se nekad pridružit i profesionalci, evo prvog takvog članka u nizu.
Da ne duljim, pogledajte što je Dijana za vas napisala:

Darivanje

Ovo  je moje prvo propisno darivanje! Do sad sam mogla sudjelovati preko GFC a sada imam pravo i na dodatne ulaze!!!! 
Kako volim nagradne igre, često ćete biti o njima obaviješteni! 
Do 24.11. traje nagradna igra na Polish Dropu (klik na njega) u kojem možete osvojiti predivne lakiće (Alessandro, China Glaze, Essence i Avon)! 

Sretno svima!

17. stu 2010.

Shoppingom protiv depresije....

Nema mi gorega, nego probudit se ujutro a vani sve sivo, bez ikakve boje! Tada ne znam dal mi je teže dići se iz kreveta ili otvorit oči. A još je gora kombinacija kada taj dan moram na faks (ok, znam da je onima koji moraju na posao ili školu ili bilo gdje, gdje moraju ići, gore).

16. stu 2010.

DIY - držač za torbe

Ne znam za vas, ali moj vječni problem je mjesto za torbe. I više ne znam da kako bi ih posložila a da budu praktične za svakodnevno korištenje. I onda mi je na pamet pala najjednostavnija moguća ideja. Cijena potrebnih stvari za izradu je mala a za samu izradu ne treba nikakva potrebna stručnost.

15. stu 2010.

Što sam, tko sam?Make up geek,
umjetnik u duši,
dijete sa kistom,
sa osmjehom na licu….

Recenzije, tutoriali, nail art ideje, putovanja, moda, DIY ,… Ponekad će se na blogu naći tekstovi profesionalca, ponekad amatera, no sve su to meni dragi ljudi koji žele dati savjet, podijelit iskustvo, dati prijedlog i HVALA ima na tome!

Hvala i svim onima koji će me (nas) čitati, pratiti, davati prijedloge ali i onima koji će sudjelovati u izradi ponekih postova (iako oni to još ne znaju :-))!!!